Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Černá kůže by mi k tomu seděla Ale tyhle nemají 40 mm, jsou, myslím, menší. A kolik je vodotěsnost?
odklizec Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Hehe vam se to fakt libi??? Za mene nez 7000 muzes mit nadherny Saiko Samurai, co je zaprve original a fakt super pomer kvality oproti cene kterou zaplatis. A rozhodne se s nima v kruhu "znalych" neztrapnis, jako v pripade tehle "originalu"
Lukáš Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Svůj názor na Sandoz jsem již napsal - NEBRAT!!! Mimochodem odklizeč má pravdu, Saiko Samurai je lepší volba. Já bych raději i Seiko 5 a to i přes to, že je má každý.
aCIDfire Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 2Kamil: ...tuším že jen 50m,ale plavat bych s nima stejně nešel 2Odklizec&Lukáš: no mě se tyhle docela líbí (hl. ty římský číslice,který odklizec nemusí,že:) a že by to byl ňákej extra fake či laciná kopie Rolexek mi teda nepřijde,Rolex na sobě napsaný nemaj a pokud mi nepostneš obr.Rolexek co vypadaj stejně,tak neuvěřim:) To samý máš v případě Aviatorů vs Fortis,když bys to bral takhle. SEIKO se mi líbí akorát orange monster a ta limited ed.tuším,ale u těch Seiko se mi zrovna dvakrát nelíbí ty "tlustý" ručičky,ale to je věc vkusu.
Viktor Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 No, stejný model opravdu existuje, Rolex Day Date Roman Numerals v bílém zlatě s perleťovým ciferníkem. Na druhou stranu bych Sandoz "lookalikes" úplně nezatracoval. Není to ono, ale je to přeci jen trochu někdě jinde než čisté faky. Ono těch původních dizajnů zas tolik není (a Rolex z nich asi vlastní nejvíc). Takový Sandoz můžou být zajímavým seznámením s mechanickýma hodinkama nebo ozkoušením, jestli by mě opravdový Rolexky vyhovovaly, až člověka přestanou bavit, může je prodat dál.
aCIDfire Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Hmm,tak to jsi mě přesvědčil,beru zpět. No,tak prohlížím na ebay různý ty Seika a narazil jsem na tenhle pěknej kousek: viz. http://cgi.ebay.co.uk/LATEST-SEIKO-GENTS-A...oQQcmdZViewItem
Viktor Odesláno 3. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Docela pěkný, i když quartz... Mně římský čísla na hodinkách netrápí tolik jako odklízeče, ale speciálně na chronografu bych je mít nemohl, tam podle mě mají být arabská čísla.
odklizec Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Takhle..mne to nevadi az tak prilis, pokud to ma opodstatneni a ty cislice jsou decentni. V pripade Sandozu, Rolexu i toho Seika mi ty cisla prijdou proste moc "silne".
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Co bys říkal těmhle: ... už dlouho po nich pokukuju, musím šetřit
odklizec Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Jojo, tyhle jsou moc pekne! Tady je to pro mne OK
Návštěvník Kamil Odesláno 5. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2006 Moje řeč Stejně jsem ty Sandozy koupil díky Chronomagovi, sám bych je asi neobjevil a jak píšu jinde, jsou už uklizený v kuříku. Ale ETA, safír, slušná vodotěsnost a opravdu, ale opravdu velmi dobré a kvalitní zpracování. Jenže já dvoje Seika, syn dvoje Seika, dcera Seika a Swatch, taky mám Vostoky, teď budou dvoje Primky (black & white). Co cigi? Vyhovuje? K tomu by se v kufříku ještě něco dalšího našlo a šetřím viz výše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se