boo-beek Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Mno, nejsem jeste uplne rozhodlej, do kdy se musim zapsat? Abych se priznal, z loga na cifru moc nadsenej nejsem, ale skousl bych to. Kazdopadne pro me bude zasadni cena - jsou to pekny hodinky, ktery ale nemusim uplne nutne mit... Je realny pohybovat se okolo ceny, kterou nabizel spanelum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 To zjistime, ale nemame tam nic co by spanele nemeli. Toto je samozrejme zatim nezavazny predbezny seznam zajemcu, az bude znama cena a pripadne technicke korekce, pak se bude delat seznam zavazny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Mno, nejsem jeste uplne rozhodlej, do kdy se musim zapsat? Abych se priznal, z loga na cifru moc nadsenej nejsem, ale skousl bych to. Kazdopadne pro me bude zasadni cena - jsou to pekny hodinky, ktery ale nemusim uplne nutne mit... Je realny pohybovat se okolo ceny, kterou nabizel spanelum? Moje rec, bohuzel cena 500 euro bude pro me asi moc, za tu cenu pro spanely bych vazne uvazoval o zapsani do seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Vim, ze je tu tech seznamu a hlasovani mraky, snazim se to promazavat, ale jinak to asi nejde. Já vím, že je to těžký to vůbec ukočírovat a hluboce smekám před všemi a hlavně před Tebou, kteří jste tuhle limitku vlastně během měsíce a něco dotáhli takhle daleko, musím si to prostě uhlídat, i když to někdy budu plichtit na mobilu na slabém wi-fi signálu, jako naposled na tom Samosu, nebo teď v Sinsheimu ... Tyhle hodinky mě ale fakt nadchly, takže je prostě musím mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Protoze ve vlakne diskuse to zase nikam nesmeruje, davam sem posledni hlasovani pred odeslanim Steinhartovi. Narozy na napis chronomag jsou celkem vyrovnane, zvolil jsem variantu, ktera zminku o chronomagu obsahuje, ale tem kteri ji tam nechteji snad nebude v teto podobe tolik vadit. Pokud ma nekdo jiny nazor, lituju, ale je potreba se domluvit a zvolit vhodny kompromis. Dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 bakere, rad bych tady videl i tvuj hlas. ty se nevyjadris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 bakere, rad bych tady videl i tvuj hlas. ty se nevyjadris? Vzhledem k tomu, ze disponuju dvema hlasy, tak se nakonec priklonim na stranu vetsiny. Ale pokud bych si mohl vybrat tak zvolim D2, ta verze je cistsi a k predni casti se hodi vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Já bych se s dovolením také přidal, teď na dovolené jsem zjistil, že by se mě takové hodinky náramně hodily také. Tak kdyby se se mnou taky jako mohlo počítat, byl bych rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Tak se zapis do seznamu Milisaku Nejdes ho v nejakem dalsim vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Lákadlo pro váhavé Güntherova komunikace s fórem Relojes Especiales Je tam i nástřel ceny! Jenom doplnim tuto informaci. Spanele delali tu limitku Odisea v poctu 220 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Koncim hlasovani o dynku, jednoznacne zvitezila varianta D1. D1 - Apep D1 - brett D1 - Tomasek D1 - spiderer D1 - jiříR D1 - pavča D1 - nitram D1 - MarcelG D1 - zdr D1 - cigi D1 - honza D1 - Dantechno D1 - YasheQ D1 - otmar D1 - ricous D1 - kibi D1 - CzechJoker D1 - Milan S. D1 - Varadero D2 - utrejch D2 - schermann D2 - little_w (ale to uz je detail) D2 - farářskej (důvod: čistší design) D2 - Baker D2 - Kubson __________ D1 = 19 D2 = 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Vlakno jsem promazal. Seznam zajemcu: 1. Baker 2. pavča 3. Kubson 4. kibi 5. bandicoot 6. utrejch 7. zdr 8. schermann 9. MarcelG 10. little_w 11. Tomasek 12. PavelK 13. brett - Min 2 ks 14. farářskej 15. Well 16. nitram 17. stampee 18. Apep 19. spiderer 20. JiříR 21. - 22. ricous 23. boobeek 24. Dantechno 25. YasheQ 26. otmar 27. honza 28. New Milis 29. Czech Joker 30. Milan S. 31. Varadero 32. Alessio 33. Yen.da 34. marho 35. brica 36. ppprochy23 37. captom 38. honza71 39. Bert 40. mmako 41. Peter Velky 42. grizzly 43. pato31681 44. ixbe 45. beny 46. Helex 47. frkin 2 ks 48. jaroslav_burda 49. ZJ 50. leonid 51. macher 52. sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Tady je tedy finalni varinata, kterou jsme vybrali a odhlasovali. V teto podobe to zasleme panu Steinhartovi na posouzeni a cenovou nabidku. Panove dekuji vsem, kteri se toho ucastnili za inspiraci a namety, snad nas nezaskoci cena a dotahneme to do finale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.