farářskej Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Kdyby tohle vyráběli v mechanice a s větším průměrem než 37 mm, měli bysme na krku celosvětovou revoluci... Mně se teda líbí.
ls8ls8 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 Krasny. V quartzu dela Seiko spousty peknych (nejen oblekovych) hodinek.
petpel Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2009 farářskej napsal: Kdyby tohle vyráběli v mechanice a s větším průměrem než 37 mm, měli bysme na krku celosvětovou revoluci... Mně se teda líbí. moc pěkný a decentní, ale nejen průměr ale i velikost korunky by bylo třeba zvětšit, u qarzek to asi neřeší jinak dobrý.
JHonza Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 farářskej napsal: Kdyby tohle vyráběli v mechanice a s větším průměrem než 37 mm, měli bysme na krku celosvětovou revoluci... Mně se teda líbí. Moc pěkný, škoda jen, že je to quartz
klaucz Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 petpel napsal: moc pěkný a decentní, ale nejen průměr ale i velikost korunky by bylo třeba zvětšit, u qarzek to asi neřeší jinak dobrý. Třeba tam nelítá tolik pilotů jako tady a nosí hodinky na ruce.
klaucz Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Tyhle Citizeny za pár dolarů taky nejsou špatný.
King Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Ufff, ještě štěstí, že oblek prakticky nenosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se