Biges Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2009 Dneska mi přišly až z Turecka skutečné exportní Primky Sporty II - Ancre Surf, udělalo mi to radost. Číselník je asi nejpoškozenější, snad se podaří ho opravit, popřípadě sehnat jiný - snad nejsou vyhrazeny jen bastličům z Aukra pro jejich zaručeně "exkluzivní" hodinky :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2009 No ten ciferník budeš shánět težko. Lepší koupit primky s dobrým ciferníkem a horším pouzdrem nebo strojkem ( ty se dají líp sehnat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2009 Tak tohle je spíše sběratelský kup, rozhodně mám ve své sbírce hezčí Sporty II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 Tak tohle je spíše sběratelský kup, rozhodně mám ve své sbírce hezčí Sporty II Zdravím z BB, ja náhodou jeden zvyšný nový ciferník Ancre surf mám, ale je čierno zelený.... Ak máte oň záujem, môžem Vám ho venovať, pošlite mi adresu kam to chcete poslať.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 gratuluji k tureckemu ulovku. Osobne bych jej ve sbirce nechal v tomto "nalezovem" stavu (samozrejme zbavene spiny). Zajimave je taky dynko, ktere je s napisem 3 atmosfery, coz tady na chronomagu bylo rozebirano jako "exportni" dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 mam taky jeden kus s exportnym dynkem len mi chyba luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Tak se zadařilo ... Chybí mi asi ještě tisíc barevných variant, ale nemusí pršet, jen když kape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Tak se zadařilo ... Chybí mi asi ještě tisíc barevných variant, ale nemusí pršet, jen když kape.Paráda chlape!!!!!!!Kde to roste?!V Turecku?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 (upraveno) Taky něco málo original vývozních variant Ancre Surf Sport: černo-tyrkysový měňavý číselník a klasické černé+červené indexy i ručky na original vývozním indickém nerez tahu zn. Sea Lord. Upraveno 30. března 2013 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se