Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky jsem koupil na Ebayi před půl rokem za cca 120 USD, přišly ze singapuru a clo jsem žádné neplatil, všem tedy doporučuji.

Co se hodinek týče, mají příjemný design, na omak i materiál a vnější velikost dle mého názoru sedí nejlépe na středně velké ruce. Vnitřní ciferník je relativně malý a na velké hnátě by mohl působit trochu dětinsky. Horní luneta je z kaučuku, či nějakého velmi podobného měkčeného materiálu. Myslím že se jedná o dobrou volbu, ale trochu mne překvapia náchylnost k setření povrchového laku, kdy již po týdnu, jsem zaznamenal po stranách lunety drobné "sděrky", kupodivu však jen po týdnu (do týdne), od té doby se nezvětšily a podotýkám že hodinky nosím denně a všude.

Hodinky jsou vybaveny pěti mikromotory, kdy sledování jejich činnosti, je skutečný zážitek. Neskutečně přesný chod a nestane se, že by jediná ručička skončila na bodě "někde mezi" ale vždy na svém místě.

Co se týče funkcí a zapamatovatelnosti, je intuitivní a nenáročné. Návod jsem přečetl jednou a pak to jaksi šlo samo. Hodinky ukazují světový čas, alarm, datum, mají stopky. Stopky je možné spustit, jak z "Modu stopky" tak i přímo z modu "timekeeping" (výchozí MODE, kdy ukazují pouze čas).

Odesláno (upraveno)

Jen doplnim ze pokud byly za 120 USD je jasne ze se slo neplati - nedosahl jsi hranice k procleni.

EDIT: A bylo by mozna lepsi doplnit fotky, takhle to je takove suche... ;)

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

To mas pravdu, ale neprisla mi ani zadost o celni spolupraci. A celnici vedi prd kolik to stalo.

Foto dodatečně zde.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...