Harry Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Docela mne zaujaly, bylo to za pár peněz, je to zajímavý a blyštivý útvar - budou se jí líbit. Něco pořádného si stejně zatím nezaslouží Mimochodem, docela mne pobavil název Compast, to je jako "pojď do pasti" Ale za ty drobný to zase není taková past... A tady to je:
Návštěvník YPO Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 za ty prachy jsou fakt dobrý - bude to natahovat ?
Harry Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Nebude, jednak to je pro ní příliš technicky náročný a pak - k čemu by jí byly fungující a dobře jdoucí hodinky - stejně všude chodí pozdě a její legendární věta: "počkej minutku" (nebo taky "jen jednu minutu", "za jednu minutu přijdu" a jiné variace), z čehož se vždy vyklube alespoň hodina, jen dokazuje že někteří lidé si s časem opravdu hlavu nelámou... Hlavně aby se jí hodily ke kabelce Stálo to rozhodně míň něž quartzky Dolče-Banana, který maj tak dementní ciferník že stejně není poznat kolik je - takže dobrý
Harry Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Jujda, já to nenapsal? Byly za 2.200,- ale běžná cena je okolo 3.000,- (dostal jsem pěknou slevu...).
little_w Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 ja jsem fakt myslel, ze jsi vyfotil jenom dynko... na te prvni fotce, jak jsou zabalene, to vypada v tom igelitu jeste celkem normalne. co je v tom za kalibr, prosim pekne?
spiderer Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Ja podle prvni fotky myslel ze se jedna o brejle Takhle z fotky vypadaji lip nez skeletonovy Blancpainy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se