Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prosim o pomoc,

shanim baterii do wifi voip telefonu Zyxel 2000W v.2

nemohu ji nikde sehnat a ta puvodni je nafoukla a hrozi roztrzenim sebe i telefonu (krytu)

jedna se o tuto (dole pohled na umisteni kontaktu):

post-4253-1253402472.jpg

rozmer clanku 49x34x6

rozmer baterky 56x36x8

stacila by i nejaka podobna co se tam da naaplikovat nebo clanek nebo neco...

dik

Odesláno

Diky,

bohuzel pisi ze USA only, ale to by snad tolik nevadilo, to by se snad nejak zaridilo, ale bohuzel je nemaji.

Sel by jsem cestou nahrady ale kde ji najit :wallbash:

co tady? :)

Odesláno

No ja samozrejmne zjistoval moznost repase, ale bylo mi receno ze Li-ion nedelaji jedine NiMh nebo NiCd, a do obchodu jsem ji samozrejmne vzal prolezly jsme dve skrine baterii a nic jsme nenasli ono jr to totiz dost velkabaterka na mobil, a klidne by jsem tam dal i mensi jenze zase rozmisteni kontaktu je take uplne jine.

No mam kamose leteckeho modelare co dela elektro motory, treba poradi kde sehnat samotny clanek treba to pujde napojit na stavajici elektroniku, jen se bojim aby to nevybuchlo preci jen byl by to bastl.

Odesláno
No ja samozrejmne zjistoval moznost repase, ale bylo mi receno ze Li-ion nedelaji jedine NiMh nebo NiCd, a do obchodu jsem ji samozrejmne vzal prolezly jsme dve skrine baterii a nic jsme nenasli ono jr to totiz dost velkabaterka na mobil, a klidne by jsem tam dal i mensi jenze zase rozmisteni kontaktu je take uplne jine.

No mam kamose leteckeho modelare co dela elektro motory, treba poradi kde sehnat samotny clanek treba to pujde napojit na stavajici elektroniku, jen se bojim aby to nevybuchlo preci jen byl by to bastl.

Jednotlivé články všech možných typů a rozměrů dodává (nejen) modelářům Omnitron. Za necelé dva týdny začíná v Praze Model hobby kde mívá Omnitron malý stánek a v něm pak bývá velmi ochotný pan Kapitán.

Odesláno

Dik

Koukal jsem na jejich sortiment a 3,7V clanky maji jen dva a ten silnejsi ma 240mAh a to je bida, na zahranicnich webech jsem nasel clanky v dane velikosti do max 430mAh a to je asi bida, zatim to vypada tak ze koupim neco do mobilu co se tam vleze a rozeberu to a pridelam na ten plosnacek co je v te puvodni, dle mne zatim dostupnych informaci to je na omezeni max proudu a take to snad odpoji baterii pri poklesu pod urcite napeti. Ale jeste to musim dukladneji prozkoumat.

Jednotlivé články všech možných typů a rozměrů dodává (nejen) modelářům Omnitron. Za necelé dva týdny začíná v Praze Model hobby kde mívá Omnitron malý stánek a v něm pak bývá velmi ochotný pan Kapitán.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...