Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 carpaccio to je nedorozumění - rozumím tomu co píšeš a souhlasím s tím jsem prostě nátura, které když se někdo 100x omluví a nabídne výlet na Měsíc zdarma tak na to kašlu, pokud mě ten dotyčný podvede = u mě prostě skončil ať se jedná o cokoli = důvěra je prostě v p***. Já sám se k ostatním snažím chovat slušně a korektně a možná hloupě očekávám totéž od protistrany - to je celý příběh
gougy Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 carpaccio to je nedorozumění - rozumím tomu co píšeš a souhlasím s tím jsem prostě nátura, které když se někdo 100x omluví a nabídne výlet na Měsíc zdarma tak na to kašlu, pokud mě ten dotyčný podvede = u mě prostě skončil ať se jedná o cokoli = důvěra je prostě v p***. Já sám se k ostatním snažím chovat slušně a korektně a možná hloupě očekávám totéž od protistrany - to je celý příběh Jj, kéžbychom si mohli všechno dělat sami a měli tu výhodu si za výsledek plně zodpovídat. Měl jsem podobnou zkušenost s BMW 330i Alpine (rok 2001 nebylo moje, ale šéfa a měnil ho se mnou za džíp, když se chtěl projíždět po pláži a já honit machra před holkama, takže jsme ho měli tak půl na půl). První rok 8x v servisu - elektrika, spojka, audio (které bylo zoufalé), šíbr atd. Přesto bavoráky považuji za prima auta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se