skalis Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Vzhledem k tomu, ze me posledni dobou cim dal vice laka pripnout si na zapesti hodinky Rolex, nevadi mi polomer 34 mm a mam slabost pro vintage hodinky, tak o nich zacinam vazne uvazovat. Chtel bych se tedy zeptat (asi hlavne mistnich hodinaru, ale i ostatnich) na jejich strojky. Rolex hodinku s COSC strojkem signuje na ciselniku, bez COSC nesignuje. Zatim jsem nasel, ze COSC jsou pouze kalibry s automatickym natahem. Zrejme bych preferoval kal. 1570 (ma datum) s COSC, ale i tak bych rad vedel, jak jsou na tom s presnosti necertifikovane strojky a to vcetne tech s manualnim natahem. Je mi samozrejme jasne, ze pro presnost je vhodnejsi automat, protoze mene kolisa mira natazeni pera. Je mozne vyladit i tyhle strojky na presnost srovnatelnou s COSC (predpokladam, ze ano)? Zaroven bych se chtel zeptat na zivotnost korunky v pripadne manualu, protoze by bylo nutne ji pri natahovani sroubovat. I z tohoto duvodu se mi vic pozdava automat (ale rucni natahovani mam rad). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Vzhledem k tomu, ze me posledni dobou cim dal vice laka pripnout si na zapesti hodinky Rolex, nevadi mi polomer 34 mm a mam slabost pro vintage hodinky, tak o nich zacinam vazne uvazovat. Chtel bych se tedy zeptat (asi hlavne mistnich hodinaru, ale i ostatnich) na jejich strojky. Rolex hodinku s COSC strojkem signuje na ciselniku, bez COSC nesignuje. Zatim jsem nasel, ze COSC jsou pouze kalibry s automatickym natahem. Zrejme bych preferoval kal. 1570 (ma datum) s COSC, ale i tak bych rad vedel, jak jsou na tom s presnosti necertifikovane strojky a to vcetne tech s manualnim natahem. Je mi samozrejme jasne, ze pro presnost je vhodnejsi automat, protoze mene kolisa mira natazeni pera. Je mozne vyladit i tyhle strojky na presnost srovnatelnou s COSC (predpokladam, ze ano)? Zaroven bych se chtel zeptat na zivotnost korunky v pripadne manualu, protoze by bylo nutne ji pri natahovani sroubovat. I z tohoto duvodu se mi vic pozdava automat (ale rucni natahovani mam rad). Fakt nevím co na to říct. Tak tedy snad jen že poloměr 34 mm ti určitě vadit bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Fakt nevím co na to říct. Tak tedy snad jen že poloměr 34 mm ti určitě vadit bude. ty brďo, 6,8 cm je asi fakt mooooc, to by měl velké i Kibi se svou tlapou Yetiho a zase průměr 3,4 cm je málo..ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 6,8 je tak akorat...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 6,8 je tak akorat...! nevim na co myslis. me to prijde u hodinek moc, u *** malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Ja si vubec nevsiml, ze jsem napsal polomer. A to jsem si jeste psal s mechanem a do zpravy mu mimo jine vysvetloval, ze jsem zvykly na 34 mm skorodiplomaty a vubec me tohle nenapadlo. Jsem to ale vul. Uznavam, na hodinky je 6,8 cm moc (rekl bych, ze i pro Oniona) a na jine veci zas dost malo. Mam na mysli treba delku tahu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Ja si vubec nevsiml, ze jsem napsal polomer. A to jsem si jeste psal s mechanem a do zpravy mu mimo jine vysvetloval, ze jsem zvykly na 34 mm skorodiplomaty a vubec me tohle nenapadlo. Jsem to ale vul. Uznavam, na hodinky je 6,8 cm moc (rekl bych, ze i pro Oniona) a na jine veci zas dost malo. Mam na mysli treba delku tahu . Já bych řekl, že délka málo, ale průměr dost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se