JPB Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Jsou prekrasne, nadherne a vynikajici neokoukana znacka, sveho casu jsem vahal mezi Flybacky a Daytonama. Prosim te, co maji za strojek?Vlastni? Delaji si Blancpain vsechno sami nebo nektere komponenty do strojku kupuji? Diky
lupinus Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Docela by mne zajímala luminiscence, vypadá to, že to bude pořádná zářivka, nemáš foto? Jinak, mně by vadilo to množství použitých fontů. I tak gratuluji
SIOMON1206 Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2009 ahoj pockej do vecera provedu foceni : ) )
brett Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Dodatečná i má gratulace. Nás majitelů Blancpainů tady zatím moc není :-) A´t Ti slouží!
SIOMON1206 Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Děkuji moc, je to asi pravday že nás je pomálu: ) ) Pánove jsou v nabídce jeste tyhle? Neustále je mám v hlavě? Co si o tom myslíte?
majorZeman Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 T krasko,ty jsou mrdacky ,moc se mi libej ,fakt gut :-) :thumbsup_anim:
jartop Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Děkuji moc, je to asi pravday že nás je pomálu: ) ) Pánove jsou v nabídce jeste tyhle? Neustále je mám v hlavě? Co si o tom myslíte? Jdi do toho!!!
brett Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Děkuji moc, je to asi pravday že nás je pomálu: ) ) Pánove jsou v nabídce jeste tyhle? Neustále je mám v hlavě? Co si o tom myslíte? Nebyly by volné?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se