HieronymusBosch Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Zdravím všechny, jsem tu nový a mám doma staré náramkové hodinky ve hrozném stavu co se týká opláštění, bez sklíčka a ručiček, jsou ručně natahovací, obsahují 15 kamenů a podle ciferníku a nápisu na strojku jde o značku Primera. Kupodivu strojek po natažení běží. Může mi někdo poradit jestli se vyplatí je renovovat případně kde to mám nechat opravit? Jsem z okresu Opava. Díky všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Renovace bývá celkem drahá záležitost, takže ze zásady platí, že se to vyplatí, pokud máš k hodinkám nějaký osobní citový vztah, jinak pokud čekáš, že zrenovuješ a pak s vekým vývarem prodáš, to je podle mě najivní ... Ale kdo ví odborník na tuhle tématiku nejsem, toť jen můj názor ... Upraveno 29. září 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HieronymusBosch Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Ne ne, prodávat bych to nechtěl, pokud bych si je zrenovoval tak bych si je nechal. Ptám se proto, abych neinvestoval zbytečně do nějakého šuntu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HieronymusBosch Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Ten ciferník je strašně špatně čitelný, ale pod nápisem Primera je nápis AERO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 No, upřímně - investice do hodinek je zbytečná opravdu hodně často Ne, vážně - fakt záleží jen na tobě, jestli jsi ochotný do nich něco vrazit a kolik. A bez fotky ti nikdo ani neporadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HieronymusBosch Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Zítra to nafotím a hodím to sem když se mi to podaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se