Přejít na obsah

Pomoc s identifikací

Jaryn

Doporučené příspěvky

super stav...,vypadá to na nerezové pouzdro,takže bych rad viděl foto strojku a to jestli je vičko šroubovací nebo takový to co se vylupuje hodinařským nožikem...,neviděl jsem takový ještě :robot:

Víčko je naklapovací, ale nepodařilo se mi ho otevřít, asi je zarostlé, takže budu muset mazat k hodináři, nerad bych ho poškrábal. Jsem levej na obě ruce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsou u doktora, největší problémy tipuje na Breqetův vlásek a na máloložisek. Něco jako Prim na minutovém kole bez kamene (cigi promiň). Jinak je tipuje na 50 tý léta, ale není si jistý.Omlouvám se za rychlofoto mobilem, ale raději si pořídím hoďky než foťákpost-4790-1254916400.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou u doktora, největší problémy tipuje na Breqetův vlásek a na máloložisek. Něco jako Prim na minutovém kole bez kamene (cigi promiň). Jinak je tipuje na 50 tý léta, ale není si jistý.Omlouvám se za rychlofoto mobilem, ale raději si pořídím hoďky než foťákpost-4790-1254916400.jpg

hezký strojek s mukroregulací pokud dobře vidím...,jo ten tip by asi i seděl ja myslel 40leta nebo konec 40let...,kolik tě ta oprava bude asi stát?a co jim bylo nešly přesně?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...