Jaryn Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Ahoj, pomohl by mi někdo určit tento typ popř. něco víc_ Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Ahoj, pomohl by mi někdo určit tento typ popř. něco víc_ Díky neco o vyrobci zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 neco o vyrobci zde. Dík, výrobce znám, ale tenhle model jsem nikde nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Můžeš je vyfotit trochu líp? Taky přeměřit? Vypadají krásně i v mlze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 (upraveno) Můžeš je vyfotit trochu líp? Taky přeměřit? Vypadají krásně i v mlze Pokusím se večer, nemám foťák jen mobil a mají 32 mm Upraveno 1. října 2009 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 super stav...,vypadá to na nerezové pouzdro,takže bych rad viděl foto strojku a to jestli je vičko šroubovací nebo takový to co se vylupuje hodinařským nožikem...,neviděl jsem takový ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 super stav...,vypadá to na nerezové pouzdro,takže bych rad viděl foto strojku a to jestli je vičko šroubovací nebo takový to co se vylupuje hodinařským nožikem...,neviděl jsem takový ještě Víčko je naklapovací, ale nepodařilo se mi ho otevřít, asi je zarostlé, takže budu muset mazat k hodináři, nerad bych ho poškrábal. Jsem levej na obě ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Pěkné Zenithky, v krásném stavu! Vyčistit, promazat, seřídit a nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Pěkné Zenithky, v krásném stavu! Vyčistit, promazat, seřídit a nosit! Nosím je, ale dělají + 3 minuty denně, takže poputují k Wildtovi až dorazí ChLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 7. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Tak už jsou u doktora, největší problémy tipuje na Breqetův vlásek a na máloložisek. Něco jako Prim na minutovém kole bez kamene (cigi promiň). Jinak je tipuje na 50 tý léta, ale není si jistý.Omlouvám se za rychlofoto mobilem, ale raději si pořídím hoďky než foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Tak už jsou u doktora, největší problémy tipuje na Breqetův vlásek a na máloložisek. Něco jako Prim na minutovém kole bez kamene (cigi promiň). Jinak je tipuje na 50 tý léta, ale není si jistý.Omlouvám se za rychlofoto mobilem, ale raději si pořídím hoďky než foťák hezký strojek s mukroregulací pokud dobře vidím...,jo ten tip by asi i seděl ja myslel 40leta nebo konec 40let...,kolik tě ta oprava bude asi stát?a co jim bylo nešly přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se