Piglajz Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Dobry den, jsem zde zcela novy a potreboval bych poradit. Koupil jsem na hodinky oznacene jako Bovet Fleurier (viz foto) a nyni hledam znalce, ktery by mi pomohl posoudit, zda jde o original, padelek, pripadne jakou cenu tento kousek ma. Existuji soudni znalci v oblasti starozitnych kapesnich hodinek? Budu Vam velmi vdecny za vase rady, tipy. Zdravim, Piglajz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KGrob Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Nafoť prosím ještě strojek.(btw. ručičky jsou moc pěkné)
Piglajz Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Nafoť prosím ještě strojek.(btw. ručičky jsou moc pěkné) Hned, jak budu moci, doplním foto strojku. Díky. P.
stana Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 padělek to asi nebude..,provedení ciferníku ručiček ale i obrazku na porcelanu ze zadu je docela perfektní ted jde o to jestli to není sekladané z vícero hodinek-tzv skladačka proto to chce foto stroje ..,mimochodem ty ručičky jsou užasný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se