Jakubisko Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Ahoj, hledam provereneho hodinare v Banske Bystrici, ktery je schopny vycistit (v ultrazvukove lazni) a promazat strojek. V nejake smysluplne cenove relaci. Vim, ze je tu mnoho panu ze Slovenska, tak snad budu mit stesti. Diky, Kuba
Jakubisko Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Ziadny hodinar v Bystrici? To je veru zle...
railmaster Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Nosím hodinky do Rimavskej Soboty. Zrejme aj z BB najbližší autorizovaný servis na Omegy, Tagy a i. Zobrali mi na sevis aj 70 ročné náramkové IWC. Lacnejší bežný servis - premazanie, nastavenie, mi robí hodinár v Žiari n. Hronom. Ak zistíš niekoho šikovného v BB, daj vedieť.
Senseeei Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 (upraveno) Skus predaj hodin na hornej. Predavaju tam sice hodinky pre kazdeho, ale ten pan co je majitel je vyuceny hodinar a teoreticky by ti mohol poradit. Na hornej ulici asi 50metrov od pizzerie Alba oproti Poste. Upraveno 9. října 2009 uživatelem Senseeei
dizi Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Ak je to ešte aktuálne, kontaktuj tohoto užívateľa: http://forum.chronomag.cz/index.php?showuser=3644 Je z BB a zbiera Primky, tak by ti asi vedel poradiť
Gryll16 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Jeden hodinár (vysoký, sympatický chlapík) sa vyskytuje tu v tejto predajni v Europa shopping centre v Banskej Bystrici. Tá firma dováža na slovensko ruské hodinky a Orienty a on robí ich servis (oprava, údržba a čistenie). Možno by sa nebránil iba obyčajnému vyčisteniu a premazaniu aj iných značiek... Dnes som sa s ním rozprával - zdá sa, že sa vyzná. Vraj to robí tak, že hodinky rozoberie, vyčistí, zloží a potom ich 3-4 dni testuje a následne znovu rozoberie a vyčistí a finálne zloží. Aspoň tak som to pochopil ja... A chce za to nejakých +- 20.- ?. Bežná dĺžka opravy je tak do 14 dní - ak nemá veľa roboty.. Do nejakých dvoch týždňov mu donesiem svoje Aviatory - čistenie, premazanie a výmena sklíčka a neskutočne ťažko sa mi naťahujú (nie sú to automaty). Keď som mu to povedal, dal dole z ruky svoje hodinky s tým, aby som ich skúsil natiahnuť. Páni, to bola úplná rozprávka... Po vykonaní opravy podám správu o výsledku. Mimochodom, na ruke mal Poljot chronograf.
Gryll16 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 3133 napsal: p.Wagner, tel: 0915 563429 . Kto je pán Wagner?
3133 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 p.Wagner - PÁN HODINÁR Je to jeden z najšikovnejších hodinárov na Slovensku, ktorý má za sebou dlhoročnú prax v hodinárstve a skončenú špecializovanú školu hodinársku. Ide o hodinára, ktorý nielen vie robiť hodinky, ale je to aj jeho koníček. Pracuje v Banskej Bystrici. Sedí v predajni hodín TIME v SC EUROPA. Opravuje takmer všetky strojčeky akýchkoľvek svetových výrobcov a za rozumné ceny. Má, ako jeden z mála hodinárov, jedno z najlepších vybavení servisu, nové zariadenie zo Švajčiarska. Presvedčil som sa o tom na vlastné oči. Dokoca práve vtedy opravoval tourbillon! Takže vyčistiť a naolejovať Breitling mu nebude robiť žiadny problém. vravel, že všetky čistiace vody a oleje kupuje zo Švajčiarska.
Gryll16 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Zaujímavé... Takže konečne viem, ako sa volá hodinár, ktorému som minulý týždeň zveril svoje Aviatory na malú generálku. Raz darmo, mám ich už tri roky... A práve včera som sa s ním znovu príjemne porozprával... Spomínal mi napríklad aj to, že už opravoval aj nejaké Jaeger Le Coultre alebo zlaté supertenké Vacheron Constantin... Mimochodom, vraj som za celú jeho kariéru možno iba piaty človek, čo za ním prišiel s požiadavkou na pravidelnú údržbu. Ostatní chodia iba vtedy, keď už hodinky naozaj potrebujú servisný zásah... Zvláštne. S autom sa dotrepe do servisu na preventívnu prehliadku po xxx km každý... Ale s hodinkami, ktorých hodnota je v niektorých prípadoch rovnaká, už takmer nikto...
fermuello Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Neviete niekto ci ten pan Wagner posoby aj v Košiciach alebo je to len menovec ? dakujem za info
Gryll16 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Pokiaľ viem, tak pôsobí len v BB. Takže asi menovec.
fremen Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Ahojte! Stal som sa majitelom starsich Vostokov prostrednictvom e-baya. Na svoj vek vyzeraju perfektne, zatial aj drzanie casu vyborne. Avsak zahmlievalo sa na nich sklicko, tak som si dal spravit v BB na hornej skusky vodotesnosti. Zial, nedrzia. Avsak oni servis Vostokov nerobia. Neviete mi prosim poradit niekoho, kto by sa (idealne v okoli BB) na to vedel pozriet? Predajna Time pokial viem v Europe uz nie je... Prestahovala sa niekam- resp. pan Wagner spomenuty vyssie este pracuje v tomto obore? Dakujem!
zhrado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Áno pracuje. Chvíľu pracoval z domu ale mal by v novejpredajni v BB už. Len si nepamätám kde presneby mala byť. Skús zavolať na to číslo. Ak nebude fungovaťnapíš mi pošlem ti iné. Neviem či to nieje súkromnétak ho nechcem sem písať.
zhrado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 V 6. 10. 2009 v 15:24, railmaster napsal: Nosím hodinky do Rimavskej Soboty. Zrejme aj z BB najbližší autorizovaný servis na Omegy, Tagy a i. Zobrali mi na sevis aj 70 ročné náramkové IWC. Lacnejší bežný servis - premazanie, nastavenie, mi robí hodinár v Žiari n. Hronom. Ak zistíš niekoho šikovného v BB, daj vedieť.Ahoj. Viem, že je to staré 7 rokov ale kto a kde v Ti v ZHrobí servis?
fremen Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Chcel by som sa podelit o moju skusenost s p. Wagnerom. Velmi ochotny a priatelsky clovek, je vidiet, ze sa hodinarstvu venuje cely zivot a ze ho to bavi. Ma profesionalne vybavenu dielnu a myslim, ze slova "neda sa" nepatria do jeho slovnika. Prekvapilo ma, ze sa vyse hodiny venoval mojim starym votokom, pritom tam mal rozrobene hodinky v cene osobneho auta... Naozaj vrelo odporucam, je to naozaj PAN Hodinar.
railmaster Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 To Zhrado: V Žiari také malé hodinárstvo volá sa Presno a bolo v starom Žiari v jednej bytovke na prízemí, ale nebol som tam asi päť rokov, takže neviem či ešte existuje. Hodinár mal problém s náhr. sučiastkami, ale vyčistiť a premazať vedel.
zhrado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Aha. Tak už viem asi. Menil mi sklo na Primkách. Ale nemal také ako tam má ísť tak tam dal iné, ktoréaž tak nepasovalo a trochu to dopatlal lepidlom.Ale stálo to pár eur tak aspoň to....
zhrado Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 (upraveno) V 16. 3. 2016 v 18:53, fremen napsal: Chcel by som sa podelit o moju skusenost s p. Wagnerom. Velmi ochotny a priatelsky clovek, je vidiet, ze sa hodinarstvu venuje cely zivot a ze ho to bavi. Ma profesionalne vybavenu dielnu a myslim, ze slova "neda sa" nepatria do jeho slovnika. Prekvapilo ma, ze sa vyse hodiny venoval mojim starym votokom, pritom tam mal rozrobene hodinky v cene osobneho auta... Naozaj vrelo odporucam, je to naozaj PAN Hodinar. A bol si už v tej novej predajni, či u neho doma? Edit: Inak to čo si napísal, môžem potvrdiť. Seriózny pán, ktorý sa tomu venuje dlhé roky a baví ho to. Upraveno 16. března 2016 uživatelem zhrado
mrakoplas Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 dobry den, prosim nevedeli by ste mi poslat kontakt na p. Wagnera? je mozne mu hodinky poslat aj postou? dakujem tomas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se