skik Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Už se těším Kibi - díky za zprávu, odpovězeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Hosi jenom pripominam, ze na zacatku tohoto napadu bylo i to ze kazdy s nima neco nafoti , takze do toho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Tak mi dorazily a už jsou na ruce neměl jsem tento typ g-shocků nikdy na ruce a překvapilo mě, jak dobře (v porovnání s tím, když je člověk vidí jen tak ležet) vypadají... Jsem rád, že se mohu zúčastnit této supr akce foto časem dodám... edit: pravopis Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem skik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Tak dnes jsem je vzal na fotbal a pak do hospody na pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Tak kdo je na rade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Tak jsem je dnes před 18tou hodinou vyzvedl na poště Tenhle typ hodinek mám v ruce asi tak po .... 16ti letech... a je to zajímavý pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Během dneška tady vložím malý Gčkový snímek mého víkendu Upraveno 17. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 S dovolením bych se taky přidal...... skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 No Česká pošta je přece jeden z nejlepších zátěžových testů ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 V sobotu jsme se sešli na trénink.... takže Gčka mala možnost stát se u nás v práci časomírou... Když jsem pak dorazil domu, měl jsem v záměru posekat zahrádku... ale pohled na hodinky mě přesvědčil, že ten správný čas ještě nenastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 ... řekl jsem si, že se na všechno vyprdnu a dám si něco dobrého .... ale pohled do prázdné ledničky připustil maximálně tak heslo "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" :D ... tak jsem se raději šel "učit"... čas se vlekl neskutečně pomalu.. stále jsem koukal na hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Raději jsem po chvíli vyrazil za klukama do práce.... Gčka se stali středem našeho zájmu.. rozčísla to hned ráno moje spolupracovnice která říká: Co to máš za dětský hodinky? Není tam na nich kačer Donald? .. Ne, je na nich krtek... .. ... no a den jsem s Gčkama zakončil ve fitku... Zkoušel jsem tam balit nějaký holky.. ale s těmahle hodinkama prostě nebyla šance Upraveno 17. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Ruda: až je budeš mít na zkoušku, tak uděláme plzeňskej sraz a vyzkoušíme, nafotíme všichni, OK? měl jsem digi naposledy na základce - malinký Kesselky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micetal Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 To Onion: pěkný denní snímek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 jj, pěkné akční snímky Tohle vlákno by v centrále Casio měli sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) skoda, ze divenka nepodlehla... mohla byt dalsi fotka "krtek 3,50"... Ta dívenka je ve skutečnosti můj kondiční trenér Takže ona má bičík a já poslouchám... Upraveno 17. května 2010 uživatelem Onion 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 tak nejak me napada, ze pozice "rodeo" by s ni mohla byt opravdu zajimava... Když stojí za mnou a slyším raz, dva, tři, čtyří, pěěěět, šéééés, seduuuuuum, dělej, osuuuum, ještě dvakrát, děvěěěěěěět, deséééét... tak tě takovýdle pitomosti přejdou Pak mě zbuzeruje za špatnou dietu a je po nějakejch pitomejch nápadech s rodeem... Ta fotka jak mám ruku na jejím rameni je neozvučená, ale kdyby tam byla zvuková stopa tak by bylo slyšet "přestaň blbnout a jedem"... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micetal Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 A bude pokračování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Kdo další je na řadě, ať mi pošle adresu do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Kdo další je na řadě, ať mi pošle adresu do SZ "rozmohl se nam tu v posledni dobe takovy nesvar..." hele, cibulari, co to je ted na foru za modu menit si uzivatelska jmena? chvilku mi trvalo nez jsem se zorientoval. tak hlasim, ze na rade jsem byl po tobe ja, ale vcas jsem avizoval, ze se nakonec nezucastnim (cili ti usetrim postovne do anglie). takze jen pro poradek to opakuju, aby to nezapadlo - cili at se ozve kdo byl v rade za mnou. diky a preji dobrodruzne zazitky s geckama... ja uz jsem si svuj bod g nasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se