lupinus Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Zdravím všechny přítomné. Mám novou kamarádku, je ze Švýcarska a toho času je skoro pořád se mnou. Pokud se ji náhodou nevěnuju (kvůliva jiné, starší kamarádce) 52 hodin si toho ani nevšimne. Pak ji sice přestane bít srdce, ale stačí s ní jen párkrát zacloumat a zase se probudí k životu. Snažil jsem se jí i utopit,ale držela až do 150 metrů. Možná má trochu větší míry než její kamarádky od ní z firmy, ale mně jejích 42.2 naprosto vyhovuje. Na její nedochvilnost si nemůžu stěžovat, jen že by pořád něco stopovala, ale to jí zase tak často nedopřávám bo jí šetřím. tak to je ta moje Terra a ještě pár jejich hanbatejch fotek, tak snad se vám bude líbit
Diamondking Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 To je tedy kus..ne že by jsi se ní rozešel.....Tě varuju
Murphy97 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 tedy, nejraději bych Ti jí přebral, je to parádní kus, gratuluji a užívej
Kubiznusus Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Moc pěkná a přitažlivá, snad jí dochvilnost vydrží. Jestli ji někdy pustíš k vodě, určitě o ni bude velkej zájem.
B.F.G. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Fešná, ještě hezčí by byla navlečená v kožené mini. Přiznej se, že ty jí pořád mačkáš čudlíky?
mike_x Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Luky napsal: Pěkná a moc hezky popsaná Me se teda pri cteni vybavila jedna hlaska z hodne proflaknutyho ceskyho filmu... ?A pohladil jsem tebe, můj věrný druhu, tanku T34. ? Ty vole! Tady čtu, že si šoustal s téčkem??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se