Mike. Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Strela Chronograf - recenze. Autor - Billy Schorr Zdroj - http://billyschorr.webs.com/
Mike. Odesláno 11. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Tak tohle jsem nevedel. Čau afrikabe, nějaké fotky jsem viděl už dříve (teď už nevím, kde přesně), ale nedal jsem je tady. Až teď recenzi od Billyho.
Návštěvník tolja Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Čau afrikabe, nějaké fotky jsem viděl už dříve (teď už nevím, kde přesně), ale nedal jsem je tady. Až teď recenzi od Billyho. Já jedny mám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Já myslel, že o nich víte, protože jsem je tu už prezentoval. Akorát jsem si doteď myslel, že strely narozdíl od poljotů mají mít fazetky na nožičkách pouzdra, a po shlédnutí Billyho a Daliho hodinek už o tom nejsem tak přesvědčený. Každopádně mýma rukama prošly už asi šestery hodinky s kalibrem P3017 a u všech to bylo tak, že strely měly fazetky na nožičkách a poljoty ne. Víte někdo o pouzdrech pro kalibr 3017 něco bližšího? Je mi jasné, že když koncem měsíce v Poljotu plnili plán, na pouzdra a ručičky asi moc nekoukali, a foukli tam to, co měli po ruce.
afrikab Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Já myslel, že o nich víte, protože jsem je tu už prezentoval. Akorát jsem si doteď myslel, že strely narozdíl od poljotů mají mít fazetky na nožičkách pouzdra, a po shlédnutí Billyho a Daliho hodinek už o tom nejsem tak přesvědčený. Každopádně mýma rukama prošly už asi šestery hodinky s kalibrem P3017 a u všech to bylo tak, že strely měly fazetky na nožičkách a poljoty ne. Víte někdo o pouzdrech pro kalibr 3017 něco bližšího? Je mi jasné, že když koncem měsíce v Poljotu plnili plán, na pouzdra a ručičky asi moc nekoukali, a foukli tam to, co měli po ruce. No, kdyby jsi se jich chtel zbavit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se