Přejít na obsah

Problem s hodinkami

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kosheen
Odesláno

zdar chronopeoples, zohnal som si celkom slusne hodinky citizen av20021-55h a dnes mi dosli z GB. problem je v tom ze nemozem pohnut s crown-teda koleckom co sa nastavuje datum a cas. nejde to rukou, zubami ani malymi klestami. potrebujem radu co s tym robit?je to vyrobna vada alebo ste sa uz s tym niekto stretli? dakujem

Návštěvník Kosheen
Odesláno

jajaj uz to mam, stacilo povolit jednym smerom zubami, islo to tazko a potom sa az dalo kolečko povytiahnut do dvoch poloh...

Návštěvník Kosheen
Odesláno

lenze v navode sa to nikde nepisalo, a ja som este nikdy takyto system nevidel, ale teraz uz budem vediet. som sa zapotil pri tom :sweatdrop:

Odesláno
lenze v navode sa to nikde nepisalo, a ja som este nikdy takyto system nevidel, ale teraz uz budem vediet. som sa zapotil pri tom :sweatdrop:

"Lehce pootevřete ústa a stiskem zubů (optimálně zuby č. 3až5, stisk horní a dolní čelistí součastě) zafixujte korunku. Následně pohybem zápěstí pomalu otáčíme tělem hodinek směrem 'po směru hodinových ručiček' až do uvolnění korunky"

:toot:

Odesláno

se smějete, ale měl jsem podobný problém se seikama. Ale já měl tu výhodu, že jsem věděl, že se musí vyšroubovat, ale nešlo to ani za nic. Párkrát jsem dokonce pochyboval o směru závitu. Zuby bych si na to netroufl, trpím jistým druhem zubní nesouměrnosti, že když sevřu čelist, tak mi pořád mezi zuby vpředu zbývá hodně velká škvíra. Z toho důvodu neotevřu zuby ani pytlík s kokinama a chlebíčky u někoho na návštěvě, ty už si radši odpouštím úplně, ale to je na jinou diskuzi (www.ortodonciemag.cz)

Odesláno
"Lehce pootevřete ústa a stiskem zubů (optimálně zuby č. 3až5, stisk horní a dolní čelistí součastě) zafixujte korunku. Následně pohybem zápěstí pomalu otáčíme tělem hodinek směrem 'po směru hodinových ručiček' až do uvolnění korunky"

Nech bejt... vsadim se, zes to uz delal, pac to popisujes presne:-) Drzet v zubech korunku a jeste kroutit hubou nejde. Vim to, jednou jsem musel cerstve rozbalena Monstra takhle "osetrit" v autobusu domu. Puvodni majitel asi podeziral postu ze pouziva lodni prepravu ci co, utahl korunku fest. Cekat na prijezd domu jsem nevydrzel, kleste jsem nemel. Sice jsem mel husinu i na zadku ale povedlo se. Ani jsem je neposlintal.

Odesláno
se smějete, ale měl jsem podobný problém se seikama. Ale já měl tu výhodu, že jsem věděl, že se musí vyšroubovat, ale nešlo to ani za nic. Párkrát jsem dokonce pochyboval o směru závitu. Zuby bych si na to netroufl, trpím jistým druhem zubní nesouměrnosti, že když sevřu čelist, tak mi pořád mezi zuby vpředu zbývá hodně velká škvíra. Z toho důvodu neotevřu zuby ani pytlík s kokinama a chlebíčky u někoho na návštěvě, ty už si radši odpouštím úplně, ale to je na jinou diskuzi (www.ortodonciemag.cz)

A jak teda ten pytlík s kokainem otevíráš? :)

Odesláno

Moje nevesta z Moravy taky rika cukrovinkam kokyna, ale v sms to pise s tvrdym Y. Jak to teda je? Mam ji poslat zpet do skoly?

Odesláno (upraveno)

:toot:

Omyl v návodu to stojí následovně/překlad z japonstiny/

Zaujmětě horizontální polohu a korunku pevně uchopte do zubů.Jeden kolega uchopí a zafixuje pouzdro hodinek další dva vás uchopí za hlavu a paty přizvednou a pozvolným otáčením těla kolem osy procházející pupkem korunku povolí.Pri utahování stejný postup jen otáčení v druhém směru

Pro nevěříci mohou si přesvědčit zde

http://www.seiko.co.jp/

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Omyl v návodu to stojí následovně/překlad z japonstiny/

Zaujmětě horizontální polohu a korunku pevně uchopte do zubů.Jeden kolega uchopí a zafixuje pouzdro hodinek další dva vás uchopí za hlavu a paty přizvednou a pozvolným otáčením těla kolem osy procházející pupkem korunku povolí.Pri utahování stejný postup jen otáčení v druhém směru

Pro nevěříci mohou si přesvědčit zde

http://www.seiko.co.jp/

Jen bych poopravil překlad v tom, že je potřeba aby s vámi kolegové otáčeli nikoli kolem osy procházející pupkem, ale kolem osy procházející hlavou (zhruba 53 mm pod ušima).

Hai.

Odesláno (upraveno)
A jak teda ten pytlík s kokainem otevíráš? :)

:lol2:

tak to mě porazilo, myslím, že dýlerák s kokainem otevírá konečky prstů, kokina kdyžtak nůžkama :D

Upraveno uživatelem ashok
Odesláno
Moje nevesta z Moravy taky rika cukrovinkam kokyna, ale v sms to pise s tvrdym Y. Jak to teda je? Mam ji poslat zpet do skoly?

člověče sám nevím, ale když hodím do googlu kokino, tak mi vyjede asi 90600 výsledků a pokud zadám kokyno, tak jen asi 3800 výsledků, takže bych šel s většinou. Pravda, o bonbónech není asi ani jeden :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...