Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mili clenovia..rad by som Vas poprosim o radu/nazor. Oslovila ma kamaratova manzelka, ze mu ku sviatku chce spravit radost a kupit mu hodinky..(to sa dakto ma:-)). Jej predstava je strop do 1000 EUR..daco sportovo elegantne...

Podla jej slov my to vyslo toto:

cenovy limit 1000 EUR

SWISS MADE

Daco v oceli s tahom......mozno kaucuk

Preferuje Quartz..nedala si to vyhovorit??

Priemer 40/41

Nakolko jej manzel aktivne potapa...videl by som to aj na dake diverky.

Prve co ma napadlo v tejto hladine su Tag heuer Aquracer, alebo Omegy Seamaster 2221.80.00 (bondovky), mozno ORIS, FORTIS?

Budem vdacny za akykolvek nazor. Dolezite je, ze ich chce kupovat v kamennom obchode. Ziaden ebay ci ina aukcia...To musim respektovat.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno
este jeden moj typ uz ale automat..Longines Hydro Conquest

Přesně tyhle mám teď na prvním místě jako dárek k vánocům pro tátu, chvilku mi trvalo než jsem k nim došel. Mám podobné požadavky jako jsi zde uvedl, na druhém místě mám momentálně právě Omegy, kde se rozhoduju mezi dvěma modely.

Jestli jí nevymluvíš quartz, tak bych šel do Omegy. Akorát nevim jak to máte u vás na Slovensku s cenama v kamenných obchodech.

Odesláno
ked nad tym tak uvazujem...dat tolko penazi za elektricke hodiny....Este jej skusim dohovorit....

este jeden moj typ uz ale automat..Longines Hydro Conquest

no to zalezi aj od toho ci obdarovany jedinec ma resp. bude mat vztah k automatom. Ja poznam par ludi, ktori by to nehceli ani za svet pretoze by im to liezlo na nervy /starat sa o automat, vacsia nachylnost k poskodeniu pri otrasoch, servis.../ a vyslovene preferuju quatrz.

V tej cene pozri Tag Heuer, Oris, Longines...

Odesláno

On momentalne nenosi zadne hodiny..takze ak by ich nosil...(automaty) nemusel by riesit winder....

Horsie je..ze ja som sa pri hladani hodin pre neho dost namotal na jedny Oris....diverky..a to som si myslel, ze budem mat chvilu pokoj:-)

Odesláno
On momentalne nenosi zadne hodiny..takze ak by ich nosil...(automaty) nemusel by riesit winder....

Horsie je..ze ja som sa pri hladani hodin pre neho dost namotal na jedny Oris....diverky..a to som si myslel, ze budem mat chvilu pokoj:-)

a chce nosit hodinky? lebo napr. moj otec hodinky na ruke nezsnesie, vadia mu... co uz usetrim za darceky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...