Přejít na obsah

HERCULES vs HERKULES  

79 hlasů

1. 1. Co byste radsi?

• Hercules (hodinky)
      37
    • Herkules (salám)
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  New Milis napsal:
Náhodou některý Rumunky byly kupodivu fakt pěkný, hezký postavy a skoro žádný fousy.

No, já od něj dostal dopis, cituji: Vole, přijeď, já dvě neutáhnu. Můžu na mě nechat oči a z toho jejich "draga, tu eşti pis iubitul nostru în lume. Dragă, dulce, de a manca"* se mi chce blejt. Posílám fotku".

* pozn. překldatele Miláčku, jsi náš nejmilejší kocourek na světě . Mily, sladký, k sežrání

post-1551-1256673807.jpg

Odesláno
  Roman I. napsal:
No, já od něj dostal dopis, cituji: Vole, přijeď, já dvě neutáhnu. Můžu na mě nechat oči a z toho jejich "draga, tu eşti pis iubitul nostru în lume. Dragă, dulce, de a manca"* se mi chce blejt. Posílám fotku".

* pozn. překldatele Miláčku, jsi náš nejmilejší kocourek na světě . Mily, sladký, k sežrání

post-1551-1256673807.jpg

Ač nerad, musím se Milisáka zastat. Někdo tady o sobě prohlašoval jaký je kocour:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...očky&st=900

Odesláno
  M916 napsal:
Jó, Hercules, to jsou krásný hodinky :lol2:

Ostatně Herkules taky neni špatnej salám...

Presne tak bracho, mas pravdu, kocicaci odnekud z Hradce ci co s romskejma zkusenostma tomu nerozumej :)

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Presne tak bracho, mas pravdu, kocicaci odnekud z Hradce ci co s romskejma zkusenostma tomu nerozumej :)

:gora:

máš pravdu, brácho, ale - upřímně - mám je rád, hodně rád... (myslím kočičáky & hradečáky & company)

Upraveno uživatelem M916

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...