Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny!

Doufám, že se mi nebudete moc smát, jsem tu začátečník :-) Vlastním automatické hodinky z nabídky Tchibo,

které se tu na fóru řešili asi před půl rokem, zde odkaz:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...2&hl=tchibo

Jsem za to rád, nikde jinde na webu jsem o nich totiž nenašel ani zmínku.

Chtěl bych se zeptat, zda má někdo s nimi nějaké dlouhodobější zkušenosti, co se týká přesnosti, spolehlivosti,

rezervy chodu apod. Zajímá mě i jakýkoli názor na ně jako na celek...

Já je mám od léta, ale nosit jsem je začal až teď, tak abych kdyžtak veděl na co se připravit :-)

Pokud jsou většinu dne na ruce, tak se mi zatím předcházejí za den max. o 10 vteřin a to se mi zdá fajn,

o rezervě chodu moc říct nemůžu, protože je občas i natahuju ručně, třeba při seřizování.

Jinak se mi líbí, vždycky jsem chtěl mechanické hodinky a pro začátek jsem za tu cenu neodolal.

Tak zatím a děkuju předem za informace...

Odesláno

Mám je taky. Asi od května. Jsou to kupodivu moje nejpřesnější mechanické hodinky. Sice je to čistá čína, ale podle mě je zpracování na dobré úrovni. Hodinky mají i možnost ručního nátahu a hacking. Když jsem je pravidelně nosil,tak dělaly za den max. -5 vteřin. Nikde na ciferníku naštěstí nemají značku :) Za ty peníze s tříletou zárukou mě přišli docela fajn. Teď už je nosím trochu méně, ale líbí se mi stále. Mám už na střídání vícero hodinek - daň za návštěvy tohodle fóra :-))

Odesláno

Děkuju Pavlovi K. za pozitivni informace :-) V tom názoru na design a zpracování se shodujeme a s Čínou já osobně nemám nějaký morální problém.

Myslím, že když chtějí dokážou udělat za málo peněz dost muziky a navíc se pořád zlepšujou. Víc než do hodinek fušuju do zbraní a tam to docela dobře demonstruje třeba firma Norinco, u nás dost oblíbená...

Jinak s tou značkou máš pravdu, je to bez ní určitě lepší, než kdyby měli na ciferníku třeba nápis ROLEKS a nad ním třícípou korunku :-)))

A k tomu rozšiřování sbírky: Mám podobný choutky, ale brzdí mě momentalní stav konta a taky moji blízcí - myslí si, že sem magor, kdyz mam víc, než jedny hodinky... :-) Taky to někdo znáte??? :-)

Zatím ahoj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...