Biges Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Zdravím, dělal jsem fotky pro Martina Kabata, tak je rovnou dám k dispozici i veřejnosti, ať se tu opět děje zase něco kloudného vedle bušení do Eltonu Všimněte si, že číselníky Prim Sport "Ancre" jsou vlastně variantou číselníků dětských/dámských Sportů, liší se jen logem a okýnkem datumovky. Z toho lze usuzovat, že zřejmě neexistuje další barevná varianta, například modrá. Za zelený číselník patří moje díky Alomohovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 fotku modrého v archivu nemám, ale další barevné varianty ano. Ovšem jde o foto z Aukra, tak bych to nerad postoval dál. Mohu ti je poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 fotku modrého v archivu nemám, ale další barevné varianty ano. Ovšem jde o foto z Aukra, tak bych to nerad postoval dál. Mohu ti je poslat Klidně postuj :-) Fotky z Aukra se sem dávají běžně. Anebo pošli - SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Já mám modrá Ancra. A jsou předělaná v Eltonu na automaty, ale evidentně neoficiálně, viz foto zadního víčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Velmi hezké, dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 modre "velke" ancre - zrejme skladacka. detske k nim nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se