gold1 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Nasel jsem toto na ebay: http://cgi.ebay.com/POINTER-SWITZERLAND-AU...=item35a4790371 Udajne v tom je mechanika Valjoux 7750,ale nikde se mi nepodarilo vygooglit nic o te znacce.Na ebay jsou i jine jejich modely,ale jinak nikde nic.Vi nekdo jak to doopravdy s touto znackou je???
Don2008 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tak toto ma dostalo - POINTER SWITZERLAND Tradition and History since 1291
jirka404 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Don2008 napsal: Tak toto ma dostalo - POINTER SWITZERLAND Tradition and History since 1291 Mě hlavně dostala ta cena
Don2008 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 jirka404 napsal: Mě hlavně dostala ta cena Ta cena bola tiez fajna Zaujmalo by ma co vyrabali v roku 1291, mozno boli prvy v Cine co zapichli palicu do zeme a vyrobili slnecne hodiny s certifikovanou presnostou +-2 slnecne luce za den.
alfex Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 To by mel byt Svycar, ktery ma firmu b-line - vyroba reklamnich hodinek. Na ebay prodava krome Pointer pouzite hodinky, myslim dalsi dve tri svoje znacky a spoustu Swiss made strojku novych a pouzitych. Ja s nim komunikoval, zda se solidni - tohle by mel vyrabet sam jako spousta jinych svycarskych hodinaru, proto asi ta cena. Mel nabidku peknych skeletonu Unitas (kopie originalu jednoho znameho svycarskeho hodinare zijiciho v USA), ktere byly asi z mnoha kopii onoho originalu (nemecke firmy ale taky Azimuth) nejlepsi. Nicmene na to, ze je to noname byla cena hodne vysoko. Na druhou stranu ze Svycarska se ted nabizi spousta strojku ruznych obdobi ve velkych seriich za vyhodnou cenu, takze montaz muze byt provedena kdekoli - videl jsem i fejky svycarskych prodejcu (nebo se tak tvaricich) s originalnimi strojky vydavane za NOS.
huskye Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Sorry za otevření starého tématu, ale našel jsem tam taky pár takových hodinek. Třeby tyhle: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=370381215723 myslíte, že je v tom fakt ETA?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se