afrikab Odesláno 19. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2006 Tak u Seika maji automaty zase uz i v "International Collection". Specifications: * Case: Stainless steel with see-through case back * Band: Solid stainless steel with three-fold clasp with push button release (SPB001) Leather strap with solid stainless steel buckle (SPB003/005) * Water resistant: 10 Bar * Retail price: The approximate recommended retail price range in Europe is from Euro 1,050 to 1,150 Caliber Details: 6R20 * 3 hands (hour/minute/second) * Day and date hands * Power reserve indicator * 28,800 beats/hour * 29 jewels * 208 parts * Hand winding capability * Engraved rotor A cena kolem od 1,050 do 1,150 EUR.
roon Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 jsou pěkné, ale asi by se mi líbil ještě víc, pokud by měli na ciferníku jen Power reserve indicator
PinkyCZ Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Tak nemohu si pomoct, ale ten ukazatel dne v měsíci a v týdnu při rádoby chronografovým vzezření mě vůbec nebere... To raději oba budíčky opravdy pryč :-D
Roman Šula Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Mě osobně se líbí víc budíčky na datum a den, než okýnka, ještě by tam mohl být ukazatel kalendářního měsíce, případně měsíční fáze, a je to mechanika dle mého gusta. Prostě orloj. Jde jen o to, aby to pak nebylo graficky (a hlavně barevně) přeplácané, jak je v Asii dost běžný přístup.
lefty Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 No nevím, zrovna ten ukazatel rezervy chodu je divnej, vypadá spíš jako z nějakých "racing" hodinek jako je třeba Sportura.
afrikab Odesláno 21. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Tak musi se necim odlisovat....a tohle je skutecne "originalni" design.
PinkyCZ Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Design originlní určitě, mě se většina Seiko produkce líbí... jen prostě tenhle způsob day date mi připadá jak na těch fake hodinkách kde to taky cpou místo regulerních chrono... i když jen to JEN asociace, o Seiko mám neskonale lepší mínění než by se ztoho co jsem právě uvedl mohlo zdát...
Kasper Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...gory=10354&rd=1
Petrando Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 me prijdou snp003 hezci ... mozna proto, ze je mam i na ruce ;-)
ladičpian Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 me prijdou snp003 hezci ... mozna proto, ze je mam i na ruce ;-) Máš takhle černý ručky, jako na obrázku? Co já vim, tak u nás na trhu jsou pouze s lesklýma (teda velká, málá, vteřinovka).
Petrando Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 me prijdou snp003 hezci ... mozna proto, ze je mam i na ruce ;-) Máš takhle černý ručky, jako na obrázku? Co já vim, tak u nás na trhu jsou pouze s lesklýma (teda velká, málá, vteřinovka). Mam je chromovane. Cerne jsem jeste nevidel, to jen cerne vypada pri foceni. Podklad je cerny, to by pak ty rucicky nebyly videt. Odchylka mi klesla na +3s/mesic bez jakehokoli zasahu (mam je 2 mesic).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se