Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mal som na ruke podobny model od nich z rovnakeho materialu. Mne sa to ani trochu nepacilo - velmi divny pocit. Su take lahke, ze clovek ma pocit akoby nemal nic na ruke...prakticky sa da povedat, ze mi to nebolo prijemne

Odesláno

Vypadají celkem netradičně, a uhlíková vlákna by nemusela být špatný materiál. Asi se bude chovat líp než křehká keramika a nebo poškrábávací se zlato a ocel. Ale kdyby to někdo škrábnul, nevím jak to rozleští. Neměl by někdo fotku v noci? Zajímalo by mne jak tomu svítí ciferník a ručky

Odesláno

V jednom vlákně jsem už psal, že se mi opravdu líbí. Ale jsou vůbec na denní nošení i když nejde o nějaké superobleovky v platině? Jednoznačně se tváří jako cool sportovní. Cool jsou tedy v každém případě, ale jde o tak přešlechtěnou/předraženou mašinku, že by hodinky v běžném provozu myslím si neobstály ani náhodou. Už je to moc space a nalijme si čistého vína... Jsou spíše do vitríny, tam dech opravdu vyrazí.

Odesláno
V jednom vlákně jsem už psal, že se mi opravdu líbí. Ale jsou vůbec na denní nošení i když nejde o nějaké superobleovky v platině? Jednoznačně se tváří jako cool sportovní. Cool jsou tedy v každém případě, ale jde o tak přešlechtěnou/předraženou mašinku, že by hodinky v běžném provozu myslím si neobstály ani náhodou. Už je to moc space a nalijme si čistého vína... Jsou spíše do vitríny, tam dech opravdu vyrazí.

Já myslím, že Batman by je unosil.

• Po letech...
Odesláno

Přiznám se, že se mě tento styl zrovna nelíbí. Je tam už opravdu moc koleček :( Mám velmi rád jak clasiku, tak sprotovní styl, ale mě nějak ten kolečkový styl ruší. Ale kdyby mě je někdo dal, asi bych se nebránil :)

Odesláno

Velikost (resp. délka) ruček jasně naznačuje, že odečítání času není primárním účelem tohoto přístroje. Posted Image

přesně.. okamžitě jsem si při tom tvaru a velikosti ruček vzpomněl na totální rozčilení Ariela z ablogtoread.com nad podobným kouskem, takhle se rozčílit v recenzi hodinek jsem snad ještě neviděl.. small hands :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...