VIPER1 Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Já dnes prodal ty IWC a jsem na prášky. Mam vzít od Mrakodrapa Milgaussy, nebo mam jít do 312, nebo JLC, nebo ty 7 days... Sakra, fakt v koncích. Ale asi se budu řídit těma schodama, přece jen, co bych dělal, kdybych měl doma navitimery a IWC 7days..? No přece bch toužil po milgaussech a JLC:-) Uvidím, asi to rozhodne nějaké pobláznění mysli, nebo los, ale v každém případě budu spokojen! ... vypadají dobře a jsou za dobrou cenu, běž do nich! Chtěls je a teď máš dobrou příležitost. Prodat, nebo vyměnit je můžes v podstatě kdykoli. Na Milgaussy za dobrou cenu je pořád někdo v čekárně. Budou vánoce příteli...
volfda Odesláno 11. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 ... vypadají dobře a jsou za dobrou cenu, běž do nich! Chtěls je a teď máš dobrou příležitost. Prodat, nebo vyměnit je můžes v podstatě kdykoli. Na Milgaussy za dobrou cenu je pořád někdo v čekárně. Budou vánoce příteli... Mam nabídku na nové za 89k, od Mrakodrapa za rok staré 83k, ale u Rolád je to asi fuk a 6000 na zemi neleží, tak pokud milgaussy, pak od mrakodrapa. Spíš mi vrtá hlavou Panerai a JLC. Přesněji 312 a compressor chronograph. A nějak ještě aby toho nebylo málo, co třeba datejust II? Říkám, zajdu za mou milou a zeptám se: lásko pojedeme na vánoce někam, nebo si mam koupit hodinky? A podle toho se uvidí:-) Ale pozor, mám doma poklad, ona mi už jednou řekla hodinky, a to sama žádné nenosí!
VIPER1 Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 ... na Datejust II máš čas. Do důchodu daleko
volfda Odesláno 11. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 ... na Datejust II máš čas. Do důchodu daleko Taky si říkám a řekla mi to i slečna ve Wempe, tak na tom asi něco bude:-)
volfda Odesláno 11. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Mam na vás přátelé dotaz, kdybych se náhodou poohlížel po JLC, výběr hodinek proběhne nejsíš až po vánocích, ale chci vědět co nejvíc informací. Láká mě jak jsem již zmíil Compressor Chronograph, ale od jaktěživa mi fascinovala kolekce Reverso, přesněji Grande Sun Moon v oceli samozřejmě. Dolu dávám odkaz, berte ho jen orientačně. Celkem by mě zajímaly názory znalých... To Viper1: na tvůj nzor jsem extra zvědav! http://www.timeofswitzerland.com/Jaeger-Le...304-24-20_e.cfm
VIPER1 Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Tak pokud jde o mě, JLC určitě ano a v mém případě jednoznačně od JLC model Reverso. Nevím proč, ale Compressor Chronograph neni můj "šálek čaje". To Reverso je jiná... Legenda patřící do zlatého fondu světové hodinařiny. Já bych teda volil jinou variantu než je Sun-Moon. Pokud bych jednou měl mít doma pět- šest kousků, tak Reverso by tam asi nechybělo, to se ale nestane Obecně to mám tak, že od JLC bych si vzal oblekovky. Zdá se, že tě začíná pohlcovat nicota
volfda Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Mě toho pohlcuje... Ale spoustu jsem si toho urovnal, nejlepší je zajít si do hodinářství a vidět je v reálu. Jen nějak vpadávají ze šuplíku mé sny. Uvidím, ještě chci prodat jeden kousek, pak to bude jasnější... Celkem hodně přemýtám nad těma milgaussama, je to jeiný rolex, vynecháme-li tedy submariner, či sea dweller, který mi táhne. Co se týče submarinerů, vidím to tak, že bych si ho možná jednou pořídil jako nádherný vrtoch, je to něco co beru jako jednu z rolex ikon, ale u mě vede milgauss. Tak jsem udělal malou selekci a řekl si, že ještě nafotím jedny bestie ze sbírky a když se prodají, asi půjdu do něčeho dražšího, když ne, splnil bych si rolex touhu. Hlavně chci mít doma něco s inhousem. Jak jsem už psal, budu to řešit až po vánocích a pak se racionálně a klidně rozhodnu. Nebudu kupovat něco jen že chci naplnit winder. A zase máš pravdu, že přeskakovat a jít hnde na vrchol, co pak...? Náhodou jsem to dilema srovnal na pouhé 4 modely, každé absolutně rozdílné. Co rozhodne? Racionalita a asi i finance. Všechny jsou dosažitelné, ale když už mi nic jiného nezastaví, sand alespoň to. Finalisté jsou: Milgauss, PAM 312, Reverso, Portuguese 7days (i tak je nechám ve finále, minimálně z úcty). Po novém roce se rozhodnu, také přispěje můj kamarád, který už konečně bude mít čas a dáme dohromady ten nákup, jež začal toto vlákno:-) K radosti asi většiny členů fora musím řict, že mi milgauss nedá spát a nekecám, zdá se mi o nich. Řekl bych, že trpím hyper vážnou chrono posedlostí, ale nejsem sám...jen nyní lehce, či těžce tápu, ale to zná asi každý. Jak mi zde někdo napsal, stejně skončíš u Rolád
DTfan Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Ve vláknu zminovana stranka loscekwatches.com byla uzavrena, asi to nebylo v pohodě. A jde vám druhá zminovaná timeofswitzerland.com ?
leebauer Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 timeofswitzerland.com jede v pohode. Ty Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving jsou proste uchvatny. Cena ale taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se