Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Cau vsechni! Jsem dlouho premyslel jestli vubec mam registrovat na tomto foru, protoze nejsem cech (uz jste to urcite pochopili kvuli chybam). Mam rad hodinky a zacal bych svum sportovnejsim kousickem - Ferrari Jumbo Watch. Jsou swiss made takze zadna cina a.t.d =) Jenom levnejsi verze pro lide ktere jsou napriklad studenti =) Sorry za spatnou cestinu. Klidne se ptejte o hodinkah - klidne otpovim =) Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem Sov
Dantechno Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Skoda nekvalitni fotky, takhle se k tomu moc rict neda....
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Bohuzel fotak ted' nemam. Takze zkusim dat fotku z webu =)
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 první reakce? ... cirkus Humberto... :-)
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Je mi 21 takze mam rad sportovni styl a mam boty a tricka Ferrari, takze zadne oblekovky nepotrebuji =)
Dantechno Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Na druhou stranu , me osobne docela sednou pro priznivce znacky ktery si nemuze dovolit Paneraie :-)
abbot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 No hlavně, že si nadšenej ty a to zjevně si, když ferrari takhle baštíš ... Tak ať slouží a gratulace a až bude foťák, koukej dodat lepší fotky ...
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Mam rad nejenom Ferrari ale i ostatni auta ktere muzou dodat porce adrenalinu do krve. Ale bohuzel jezdim rodinnym autem s 147kw. Za rok mozna neco silnejsiho, spis od BMW protoze mam Oris Williams F1 taky =) Ale jsou od momentu koupe v krabice - mam docela velke zapesti a Orisky jsou male =) Takze takove hodinky v domaci vystave =)
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Mam rad nejenom Ferrari ale i ostatni auta ktere muzou dodat porce adrenalinu do krve. Ale bohuzel jezdim rodinnym autem s 147kw. Za rok mozna neco silnejsiho, spis od BMW protoze mam Oris Williams F1 taky =) Ale jsou od momentu koupe v krabice - mam docela velke zapesti a Orisky jsou male =) Takze takove hodinky v domaci vystave =) rodinné auto se 147 kW ... určitě na nás nechceš udělat dojem, že ne ... anebo tu máme druhého Tadu, pak pánbůh s námi ....
jirka404 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 rodinné auto se 147 kW ... určitě na nás nechceš udělat dojem, že ne ... anebo tu máme druhého Tadu, pak pánbůh s námi .... No 144 kW má dnes skoro každý dvoulitr )))
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 rodinné auto se 147 kW ... určitě na nás nechceš udělat dojem, že ne ... Ten vykon je docela prumernej pro lidi ktere maji rady sportovni auta 147kW nic vic nez kazdodenni auto. Nekteri lide jsou spokojeny s 1.4tdi nekterym nestaci i 4.2 biturbo. Takze jestli to vypadalo tak ze chci udelat dojem, tak prominte to jsem fakt nechtel. No 144 kW má dnes skoro každý dvoulitr ))) To je pravda =) Jsem rekl o vykone jenom kvuli tomu ze diskuse byla o tom ze mam rad auta ktere jedou =)
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 No 144 kW má dnes skoro každý dvoulitr ))) že by třetí?
jirka404 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Ten vykon je docela prumernej pro lidi ktere maji rady sportovni auta 147kW nic vic nez kazdodenni auto. Nekteri lide jsou spokojeny s 1.4tdi nekterym nestaci i 4.2 biturbo. Takze jestli to vypadalo tak ze chci udelat dojem, tak prominte to jsem fakt nechtel. To je pravda =) Jsem rekl o vykone jenom kvuli tomu ze diskuse byla o tom ze mam rad auta ktere jedou =) Škoda Octavia 2.0 TFSI že by třetí? Já to beru čistě z profesionálního hlediska
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Škoda Octavia 2.0 TFSI Jsem se jist ze mate znalosti o autech vic nez 90% lidi - vy jste nejak s tim professionalne spojeny?
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Což abychom se vrátili k tématu, teda hodinkám? Možná by se o nich dalo ještě něco napsat? Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem brett
jirka404 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Jsem se jist ze mate znalosti o autech vic nez 90% lidi - vy jste nejak s tim professionalne spojeny? Off topic: jen asi 40 let se autama zabývám. Jak bylo řečeno vraťme se k hodinkám .
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Jsem zjistil ze strojek je ETA G10.211 A chtel bych dodat ze materialy za tu cenu jsou kvalitni, takze respekt pro Ferrari S.p.a
jirka404 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Jsem zjistil ze strojek je ETA G10.211 A chtel bych dodat ze materialy za tu cenu jsou kvalitni, takze respekt pro Ferrari S.p.a Přesto mě to designem připadá jako cena v pouťové střelnici . Nic ve zlém.
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Přesto mě to designem připadá jako cena v pouťové střelnici . Nic ve zlém. Kazdy clovek ma pravo mit jakykoliv nazor Existuje obuv pro volny cas - tohle to jsou hodinky pro volny cas atd
brett Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) V tom to možná je. My ani tak nejsme na módní hodinky a tudíž z nás žádnou velkou chválu nevydobudeš. Jistě, jsou tady fandové na quartzky, ale v nadpisu jsi zmínil Panerai a to jaksi způsobilo můj klik na toto vlákno. V tomto případě dáváš vedle sebe něco diametrálně odlišného .. Nicméně, nikdo učený z nebe nespadl, a doufejme, že stejně jako u mě a většiny ostatních tady, diskuze a hlubší zájem o hodinky vytříbí i Tvůj vkus :-) Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem brett
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se