skmarket Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Koupil jsem si chronographe suisse 18k a chtěl bych znát něco o této značce.Děkuji Kodytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Koupil jsem si chronographe suisse 18k a chtěl bych znát něco o této značce.Děkuji Kodytek http://www.chronographesuisse.ch/eng.html Švýcarská značka v italském stylu. No maucta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) Jestli se uplne nepletu, tohle kdysi byla naprosto seriozni svycarska znacka, ktera ale nekdy v 50. nebo 60. letech 20. stoleti zanikla. Dneska asi nekdo odkoupil nazev a zacina znovu? Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem ls8ls8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janibacsi053 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Práve sa mi dostali do ruky orginál SUISSE 15 JEWELS,a na strojčeku kalibru veľké tlačené - J - ,prikladám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu lepsie foto nevies dat? lebo je vidno prd takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janibacsi053 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janibacsi053 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janibacsi053 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Toto je všetko co v mojom veku / 71 rokov /zvládnem,tak prepáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se