Stepino Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Ahoj vsem budejicakum, rad bych se zeptal na tip na dobrou restauraci s nekurckou casti/ nejlepe celou nekurackou, ale to chci asi moc. hledam neco kde je dobra obsluha (ve stylu Davida Samka - kavarna La Storia u slepeho ramene) ale kde je i dobra kuchyne, spis v italskem razeni, moderni prostory. V C.B. jsem jednou mesicne na vikend u tchana a nikdy nevim kam s manzelkou vyrazit. tak prosim neco doporucte. (Gomel mozna dobre vari, ale nikdy me nelakalo tam jit kvuli tomu jak to vypada z venku - proste predsudky) Diky Stepan P.S. pripadny vikendovy sraz bych taky mohl realizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Gomel je z venku hroznej, ale vari tam vyborne. Jejich kachna je vyhlasena. Myslim, ze je tam nekuracka cast, ale nevim to jiste. Jinac tuhle jsme meli sraz v indicke restauraci na Lannovce. Nekouri se tam a jidlo me mile prekvapilo. Ikdyz indickou kuchyn nemusim, moc jsem si pochutnal. A obsluha vypada fakt na Indy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 (upraveno) cody napsal: Gomel je z venku hroznej, ale vari tam vyborne. Jejich kachna je vyhlasena. Myslim, ze je tam nekuracka cast, ale nevim to jiste. Jinac tuhle jsme meli sraz v indicke restauraci na Lannovce. Nekouri se tam a jidlo me mile prekvapilo. Ikdyz indickou kuchyn nemusim, moc jsem si pochutnal. A obsluha vypada fakt na Indy. Hele klidně doporučím Pegast, výpadovka na Krumlov, u benzíny OMV jak je Mercedes Král tak doprava, projedeš to a narazíš přímo do Pegastu. Takže Pegast, ne Pekast, tam pečou jen housky :-) Upraveno 14. listopadu 2009 uživatelem Jerrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Jojo, tam jsme meli posledni sraz. Lepsi steak jsem v CB nejedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Znáš Ameno a Le Flambeau? Pegast taky doporučuju, má nekuřáckou část, myslím. A indická Gateway of India otevřela druhou restauraci v centru na Piaristické, rozhodně stojí za zkoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 14. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 vsem diky za dobre tipy, hned pri nejblizsi navsteve neco zkusim. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 no a co Masné krámy? To přece patří k povinné návštěvě! Po ca. deseti letech jsem je taky tento týden navštívil. Dietní chybka jako vystřihnutá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 jasne masne kramy znam, klasika, ale presto mi tam neco chybi, ale asi jsem divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Ja tam byl jeste nez to na dlouhe roky zavreli, taky jsem to nadseni nijak nepochopil. Mozna ze mi vadili kvanta turistu, nebo jsem asi taky divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Stepino napsal: Ahoj vsem budejicakum, rad bych se zeptal na tip na dobrou restauraci s nekurckou casti/ nejlepe celou nekurackou, ale to chci asi moc. hledam neco kde je dobra obsluha (ve stylu Davida Samka - kavarna La Storia u slepeho ramene) ale kde je i dobra kuchyne, spis v italskem razeni, moderni prostory. V C.B. jsem jednou mesicne na vikend u tchana a nikdy nevim kam s manzelkou vyrazit. tak prosim neco doporucte. (Gomel mozna dobre vari, ale nikdy me nelakalo tam jit kvuli tomu jak to vypada z venku - proste predsudky) Diky Stepan P.S. pripadny vikendovy sraz bych taky mohl realizovat slouzil jsem vlasti v CB 88-90 na letisti. jsem z jizni moravy, bydlim v Brne a do JČ se rad a casto vracim. v posledni dobe na vodu. masne kramy byla vojenska hospoda, vse si dobre pamatuji. jsou to pekne vzpominky. do Gomelu jsem vozil naftu pro germany za nareny.tehda se jedlo dobre ve Zvonu, U tri slunci, Vinarna u Lva, pak neco pod cernou vezi. jj mel jsem prachy, umel jsem si je na vojne vydelat. po revoluci asi 10 let jsem se prijemne najedl v restauraci jejiz soucasti byl penzion. tehda moc pekna moderni zalezitost hlavne gurmanska. nevim nazev, ale nachazi se dnes jiz v prum. zone na vypadovce na ČK nekde v mistech kde je salon mercedesu. pobliz autokemp Dlouha Louka a pak byvale letiste. snad dobrou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 frkin napsal: ... po revoluci asi 10 let jsem se prijemne najedl v restauraci jejiz soucasti byl penzion. tehda moc pekna moderni zalezitost hlavne gurmanska. nevim nazev, ale nachazi se dnes jiz v prum. zone na vypadovce na ČK nekde v mistech kde je salon mercedesu. pobliz autokemp Dlouha Louka a pak byvale letiste. snad dobrou chutTo byl: Kamil napsal: ... Pegast taky doporučuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Až bduete mít někdy trochu času, udělejte si výlet cca. 25 km do Třeboně, zajdi do Gril Baru v ulici Svobody (vede k lázním Aurora), gril bar je lehce utopen pod úrovní v domě, kde je ubytování s názvem Nový Svět. Majitel je můj kamarád, dělá nepřekonatelné steaky z jihoamerického masa, je to mistr kuchař a za cenu steaku u něj si dáš v Praze max. předkrm... Prostředí velmi příjemné a obsluha milá, jen tam nejezdi v neděli, to je tam zavřeno. Když jsme u toho, v Třeboni je dobrých restaurací víc, pokud máš rád víno , zajdi do Vinoteky Muller v Novohradské městské bráně. Jen nedoporučuji onu vyhlášenou Šupinu, ne že by byla špatná, ale dávno není co bývala, nazývám to nafouknutou bublinou. Ale Třeboň stojí za to i jako město, pokud máš čas, od čtvrtka 19.11. do soboty 21.11. je výlov na Opatovickém rybníku, docela dobrá podívaná a vždy se tam dá koupit dobrá medovina, pivko, klobáska, či čerstvá rybička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 volfda napsal: Až bduete mít někdy trochu času, udělejte si výlet cca. 25 km do Třeboně, zajdi do Gril Baru v ulici Svobody (vede k lázním Aurora), gril bar je lehce utopen pod úrovní v domě, kde je ubytování s názvem Nový Svět. Majitel je můj kamarád, dělá nepřekonatelné steaky z jihoamerického masa, je to mistr kuchař a za cenu steaku u něj si dáš v Praze max. předkrm... Prostředí velmi příjemné a obsluha milá, jen tam nejezdi v neděli, to je tam zavřeno. Když jsme u toho, v Třeboni je dobrých restaurací víc, pokud máš rád víno , zajdi do Vinoteky Muller v Novohradské městské bráně. Jen nedoporučuji onu vyhlášenou Šupinu, ne že by byla špatná, ale dávno není co bývala, nazývám to nafouknutou bublinou. Ale Třeboň stojí za to i jako město, pokud máš čas, od čtvrtka 19.11. do soboty 21.11. je výlov na Opatovickém rybníku, docela dobrá podívaná a vždy se tam dá koupit dobrá medovina, pivko, klobáska, či čerstvá rybička... diky za dobre tipy, do Trebone obcas jedem na vylet kdyz jsme v C.B. ale nijak casto. Dobre je to ale vedet. Na oplatku bych doporucil 2 restaurace v Praze, jedna drazsi - Aromi, kousek od Namesti Jiriho z Podebrad. velice chutna italska kuchyne, je potreba ale rezervace, maji cerstve ryby, domaci testoviny atp. vhodne vzhledem k rozpoctu tak na vyroci atp... (aspon pro moji kapsu je to narocnejsi) 2. restaurace je v Modranech a ceny jsou priznive na jejich kvalitu, jmenuje se Di Pietro, doporucuji vyborne houbove rizoto a kavicku Lavazza. a tip naposled, vcera jsem sel s manzelkou Ostrovni ulici v Praze(kolma na Spalenou) a hned na kraji, opet italska restaurace, vari italka a vede to ital. ceny OK , jidlo a kafe OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Stepino napsal: diky za dobre tipy, do Trebone obcas jedem na vylet kdyz jsme v C.B. ale nijak casto. Dobre je to ale vedet. Na oplatku bych doporucil 2 restaurace v Praze, jedna drazsi - Aromi, kousek od Namesti Jiriho z Podebrad. velice chutna italska kuchyne, je potreba ale rezervace, maji cerstve ryby, domaci testoviny atp. vhodne vzhledem k rozpoctu tak na vyroci atp... (aspon pro moji kapsu je to narocnejsi) 2. restaurace je v Modranech a ceny jsou priznive na jejich kvalitu, jmenuje se Di Pietro, doporucuji vyborne houbove rizoto a kavicku Lavazza. a tip naposled, vcera jsem sel s manzelkou Ostrovni ulici v Praze(kolma na Spalenou) a hned na kraji, opet italska restaurace, vari italka a vede to ital. ceny OK , jidlo a kafe OK Když už jsme u Prahy, jednou za čas si zajedu do Ambiente Brazileiro, taky nemá chybu a kamarád mi teď říkal, že Vila Richter na Hradčanech má nedělní akce, zaplatí se něco kolem 650kč a nabíráš si ze stolů co chceš, u toho sedíš na terásce s výhledem na Prahu ovýván teplým vzduchem z plynových ohřívačů, říkal jsem si, že bych tam měl někdy zajet, vzhledem k tomu, že tam normálně mají jídla několik nul... A ještě bonus na konec, kdybys někdy jel přes Kladno, máme tu na třídě ČS. Armády moc dobrou italskou restauraci, jmenuje se La Fontana, kuchyně úžasná, prostředí moc příjemné a ceny bych si dovolil říci směšné, ale odměnou za dobré ceny je to, že kolem poledne a v podvečer si nesedneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 volfda napsal: Až bduete mít někdy trochu času, udělejte si výlet cca. 25 km do Třeboně, zajdi do Gril Baru v ulici Svobody (vede k lázním Aurora), gril bar je lehce utopen pod úrovní v domě, kde je ubytování s názvem Nový Svět. Majitel je můj kamarád, dělá nepřekonatelné steaky z jihoamerického masa, je to mistr kuchař a za cenu steaku u něj si dáš v Praze max. předkrm... Prostředí velmi příjemné a obsluha milá, jen tam nejezdi v neděli, to je tam zavřeno. Když jsme u toho, v Třeboni je dobrých restaurací víc, pokud máš rád víno , zajdi do Vinoteky Muller v Novohradské městské bráně. Jen nedoporučuji onu vyhlášenou Šupinu, ne že by byla špatná, ale dávno není co bývala, nazývám to nafouknutou bublinou. Ale Třeboň stojí za to i jako město, pokud máš čas, od čtvrtka 19.11. do soboty 21.11. je výlov na Opatovickém rybníku, docela dobrá podívaná a vždy se tam dá koupit dobrá medovina, pivko, klobáska, či čerstvá rybička... do Supiny se stavuji pravidelne kdyz jedu na jih. je pravda, ze uz to neni co byvalo a me oblibene grilovane mlici se zmensilo a zdrazilo. co nadelam, je to tak vsude. natahnout zakazniky a pak jim za dobrotu dat pekne za usi. dik za tip na dobry steak. myslim ze vim kde to je. ma to dva vchody. jeden z centra a druhy pres ten potok. nebo si to pletu? byl jsem v Brechtinych lazni a tam ta jidelnorestaurace taky nebyla k zahozeni. do vinoteky se pravidelne minimalne pozdravit pana Mullera. popovidam mu novinky z moravy a stejne si vzdycky neco koupim. koupim to co uz u nas nesezenu. ma dobry ceny narozdil od jinych vinotek!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Vin de cafe v ul. Dr. Stejskal (ulice z rohu náměstí k divadlu) zažil jsem tam největší kulinářský zážitek svého života při večeři, která měla 9 chodů včetně velmi zajímavého příběhu ke každému chodu v podání obsluhy/majitele. Velmi příjemné, naštěstí jsem to neplatil :-) Stepino napsal: Ahoj vsem budejicakum, rad bych se zeptal na tip na dobrou restauraci s nekurckou casti/ nejlepe celou nekurackou, ale to chci asi moc. hledam neco kde je dobra obsluha (ve stylu Davida Samka - kavarna La Storia u slepeho ramene) ale kde je i dobra kuchyne, spis v italskem razeni, moderni prostory. V C.B. jsem jednou mesicne na vikend u tchana a nikdy nevim kam s manzelkou vyrazit. tak prosim neco doporucte. (Gomel mozna dobre vari, ale nikdy me nelakalo tam jit kvuli tomu jak to vypada z venku - proste predsudky) Diky Stepan P.S. pripadny vikendovy sraz bych taky mohl realizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 GMT napsal: Vin de cafe v ul. Dr. Stejskal (ulice z rohu náměstí k divadlu) zažil jsem tam největší kulinářský zážitek svého života při večeři, která měla 9 chodů včetně velmi zajímavého příběhu ke každému chodu v podání obsluhy/majitele. Velmi příjemné, naštěstí jsem to neplatil :-) jo to znam a chodil jsem tam pred rokem, a nevim jak se to zmenilo za tu dobu ,ale obsluha vyborna a kafe dobre ale pry se trochu zhorsili. Ale presne tohle je ten styl ktery se mi libi a hledam. samozrejme 9 chodu bych do sebe nedostal a za druhe asi ani nezaplatil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 V CB působím služebně několikrát do měsíce a mohu doporučit výše zmiňovanou novou indickou restauraci kousek od náměstí PO II. Dobré ceny, servis a hlavně jídlo! Zato mohu upřímně NEDOPORUČIT obě potrefené husy v CB, to je fakt tragédie!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 počet chodů nebyl vzhledem k jejich porcičkám problém, vždycky tak 3-4 olíznutí :-) kafe si tuším nechávají pražit svoje vlastní a myslím že dělají ve všední den netradiční obědová meníčka... bývalý kolega si je nechával e-mailem posílat a vždy si to četl než jsme šli na oběd do závodky :-) naposledy jsem tam byl už skoro 2 roky tak nevím jak dnes, ale asi se tam někdy opět vydám Stepino napsal: jo to znam a chodil jsem tam pred rokem, a nevim jak se to zmenilo za tu dobu ,ale obsluha vyborna a kafe dobre ale pry se trochu zhorsili. Ale presne tohle je ten styl ktery se mi libi a hledam. samozrejme 9 chodu bych do sebe nedostal a za druhe asi ani nezaplatil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se