neon Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 asi najkrajsie aquatimery. nikde som na fore nenasiel tak zakladam novu temu. co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Jako že si je chceš koupit a máme Tě utvrdit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Jsou pěkné, podobný kousek dělá ve vintage kolekci i Longines, ty se mi líbí ještě o kousek víc Tohle jsou ale jedny z mála IWC, které se mi fakt líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 dyztak googluj priste http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=iwc+vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Jsou pěkné, podobný kousek dělá ve vintage kolekci i Longines, ty se mi líbí ještě o kousek víc Tohle jsou ale jedny z mála IWC, které se mi fakt líbí Napodobovat se pokouší ( celken úspěšně ) i firma GLYCINE, s průměrem 46 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 S napodobováním nevím... Ty Longines se takhle dělaly zhruba ve stejné době jako IWC - tankrát tyhle diversky tohohle designu, se dvěma korunkama dělalo vícero firem, 60tá léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Přesně jak píše Tada - v tomhle případě bych fakt o napodobování nemluvil. Mezi další patří třeba Jaeger-LeCoultre: Jinak kdyby měl někdo zájem, tak IWC Aquatimer (ale ne vintage) jsou teď na prodej na WUS: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=326178 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se