Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ty Omegy mě upřímně zaujaly více. Nemáš je tu taky někde na fotkách?

Pilotky doma jěště nemám a tyhle bych teda mohl... :thumbsup_anim:

Nafoť prosím ty Omegy na ruce.

Mám také 17 cm a jsem zvědavý.

Díky.

Odesláno
Nafoť prosím ty Omegy na ruce.

Mám také 17 cm a jsem zvědavý.

Díky.

Tak tady je pár fotek pro velevážené pány. První tři jsou těsně po koupi, vloni v zimě a ty další jsou foceny před okamžikem.

S hodinkami jsem spokojený, jen mne dost zklamala měkost pouzdra. Luneta už je docela poškrábaná, ale není to snad nic co by se nedalo rozleš***. Nakupoval jsem v cizině, po zklmání na domácí půdě. Rozhodoval jsem se tehdy mezi 39mm a 42mm, které však již v té době nebyly vyráběny; jediný exemplář jsem tehdy nalezl kdesi ve Florencii. Nakonec jsem koupil ref. číslo 2503.33 s velikostí 39mm. A jejich velikost mi vzhledem ke světlému ciferníku připadá ok, ikdyž výrazněji na mne působí s krásným černým řemenem s modrým šitím od Simona. Ikdyž to je asi věc názoru. Na zimu dávám řemen a na léto tah, jehož zpracování je také povedené.

Přesnost kalibru Omega 2500 alias "trochu tuněná ETA 2892-A2" je v rámci chronometru, už si přesně nepamatuji myslím, že naposledy při měření -2s/den. Info můžu případně dodat.

24191889.jpg

79843029.jpg

76471584.jpg

pb140184.jpg

pb140185.jpg

pb140190.jpg

Odesláno
psuťák: už jsi koupil nějaký pěkný řemen na Archimede Pilot H?

ahoj, nene. Nechám ho jako tip na dárek pro tu moji k Ježourovi.

Podstrčím jí asi tento obrázek nebo nějakou variaci:headphone:

foto jsem si vypůjčil, děkuji

1189196459.jpg

Odesláno

Omegy jsou nádherný. Mám vůči té značce averzi, ale tyhle bych moc rád nosil a z ruky hned tak nedal . Naopak pilotky od Archimede mě moc neberou. Stowa, Tourby, Epos a asi i ten Steinhart je jiný kafe.

Odesláno
Omegy jsou nádherný. Mám vůči té značce averzi, ale tyhle bych moc rád nosil a z ruky hned tak nedal . Naopak pilotky od Archimede mě moc neberou. Stowa, Tourby, Epos a asi i ten Steinhart je jiný kafe.

Jiný kafé kvalitou myslíš?

Odesláno

Nevim kam to napsat tak to hodim sem. Mohl byste nekdo poradit kde sehnat takovejhle pasek (viz nahore se dvema cvokam) na pilotky, nebo nejaky vetsi vyber jakychkoliv pasku? Koukal jsem na nabidku u Steinhartu, ale jestli by bylo neco o trochu levnejsiho. Diky a sorry za OT.

Odesláno

ještě se vrátím k přesnosti při 12h nošení

Archimede jsou zatím na 0s/den!! (dlouhodobě jsem neměřil)

Omega +2s/den

k řemenu: doma jsem nakonec PODstrčil Stowa band in old style - černotu

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
k řemenu: doma jsem nakonec PODstrčil Stowa band in old style - černotu

jak prosím Tě vypada ta "černota" po čase?

prosím více fotek, i na ruce, díky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...