Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Diamondking napsal:
Hezké fotky a hodinky úžasné...ganc můj styl..Stowa je Stowa :)..to jsou Tvé, jestli ano tak foto na ruce bych si prosil :)

nie su moje....ale pokusim sa ich vyfotit na ruke,hold len neviem kedy sa ku nim opat dostanem :)

Návštěvník salamio
Odesláno

Zrovna včera jsem je měl v Engelsbrandu ve Stowě na ruce a jsou fakt moc pěkné.

Jen mi možná trochu vadí dvě věci: jsou to automaty a nedělají se s diamond korunkou.

Odesláno
  Viktor napsal:
Hezký pilotky, pouzdro je 40 mm, proč máš v nadpisu 39 ?

Viktor ,sakra....ty mas pravdu :) ja som bol v tom,ze to je 39mm a to je 40 mm....kurnik sopa :) ....vsetkym sa ospravedlnujem,za zmetenu informaciu :) ....je tu niekto,co moze prepisat ten nazov topicu na 40mm ? dakujem predom :)

Odesláno
  Diamondking napsal:
Hezké fotky a hodinky úžasné...ganc můj styl..Stowa je Stowa :)..to jsou Tvé, jestli ano tak foto na ruce bych si prosil :)

takze nejake fotky na ruke,ako som slubil....nic moc,ale aspon nieco

len tak pomimo,v sobotu som bol pozriet NY knife show.....prakticky 90% ludi tam malo panerai :)...z coho jasne vyplyva,ze to ma asi kazdy hehehe....

okrem pana Elishewitz-a....ten si sklada svoje hodinky sam :) ....Elishewitz knives

post-2967-1258939400.jpg

post-2967-1258939411.jpg

post-2967-1258939422.jpg

Odesláno

Nacelniku mal by si prispievat castejsie. Fotky mas moc pekne.

Noze si nepofotil ? Supni nieco do zabavy, urcite nepotesis iba mna. Neboli tie Paneraie take ako mal v aute ten hasic ? :P

Odesláno
  Ferdo napsal:
Nacelniku mal by si prispievat castejsie. Fotky mas moc pekne.

Noze si nepofotil ? Supni nieco do zabavy, urcite nepotesis iba mna. Neboli tie Paneraie take ako mal v aute ten hasic ? :P

dikes Feri...

noze som nefotil,ale poviem ti bieda bola,nic take ze kurnik sopa hehehe....proste kriza hehehe....

tie Panerai neviem ci boli origos,som sa nepytal...ale mal ich tam prakticky kazdy,asi je to bezna vec :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...