Stepino Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Dobra zprava pro vsechny kdo chteji novy cifernik na svoje kapsace krbovky, pro hodinare co hodiny vyrabi atp... http://www.skvorsmalt.cz/index.php?s=20&am...20a%20ciferníky
mechano Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Dobra zprava pro vsechny kdo chteji novy cifernik na svoje kapsace krbovky, pro hodinare co hodiny vyrabi atp... Jseš si jistej?
Stepino Posted November 19, 2009 Author Report Posted November 19, 2009 (edited) Jseš si jistej? myslis ze to neni vhodne? kazdopadne hodinovy cifernik by podle emailu zvladnul, nevim jak hodinkovy, nebo kopie hodinkovych mas jiny nazor? minimalne je to clovek co se tim zabyva. EDIT:preklep Edited November 19, 2009 by Stepino
Luk Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 S panem Škvorem jsem hovořil. Hodinkové ciferníky nedělá i když měl chuť se do toho pustit.
Stepino Posted November 19, 2009 Author Report Posted November 19, 2009 S panem Škvorem jsem hovořil. Hodinkové ciferníky nedělá i když měl chuť se do toho pustit. to je skoda, dnes jsem mu psal ohledne teto problematiky a nezminil se ze by to nedelal.
mechano Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 S panem Škvorem jsem hovořil. Hodinkové ciferníky nedělá i když měl chuť se do toho pustit. Problém bude, že v tomhle případě už jenom chuť nestačí.
Luk Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Slovo chuť jsem nezvolil správně, ale jinak souhlasím. Chtít něco udělat ještě neznamená, že to udělám. O tom jsem se přesvědčil sám na sobě už mnohokrát.
railmaster Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Dcéra spomínala, že v škole, v druhom polroku by sa mali učiť robiť smalty na šperkoch, Máte niekto praktické skúsenosti s výrobou smaltovaných číselníkov, alebo smaltov všeobecne? Prípadne aj teoretické vedomosti?
mechano Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Dcéra spomínala, že v škole, v druhom polroku by sa mali učiť robiť smalty na šperkoch, Máte niekto praktické skúsenosti s výrobou smaltovaných číselníkov, alebo smaltov všeobecne? Prípadne aj teoretické vedomosti? Minimální.
Recommended Posts