Julek Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 (edited) Ahoj všem, už dlouho potichu pročítám web a fórum .. mám Festiny, Bulovy (Harley Davidson) a chtěl jsem původně repliky Breitling, postupně jsem pochopil že budu nosit padělek a zloděje nemám rád .. nejsem v postavení abych na Breitlingy měl, nebo spíš ještě to není má priorita, nebo nejsem zralej těžko říct .. ale jsem začátečník, tak snad se k tomu někdy dopracuji Koupil jsem Orient hodinky, už proto, že můj tátá má Orient automaty už hrozně dlouho netoufám si řict kolik let ale 10 určitě.. http://www.hodinky.cz/orient-Automatic-CEY04001B.html (snad se sem odkazy dávat můžou) vydražil jsem je na ebay a v přepočtu mě vyjdou nové na 3200,- mám buď velké stěstí, nebo mi přijde domů nějaký kámen Ale je to platinum seller a ty samé hodinky jsou na ebay za 300 a více $ , tak se budu modit aby to byla náhoda .. samozřejmě budu rád za Vaše názory a odborníky poprosím o nějaké srovnání, zkušenosti a podobně. Edited November 22, 2009 by Julek
dr.snake Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 najhorsie na tom je ze musis na to 5minut pozerat aby si zistil kolko je vlastne hodin
Julek Posted November 22, 2009 Author Report Posted November 22, 2009 nevím jak ty ale s tím mít problém nebudu
Recommended Posts