Přejít na obsah

Kde koupit za dobrou cenu Carrera Chronograph Day-Date CV2A10.FC6235

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zdravim, tak jsem psal do Koscomu a naznacoval, ze by se mi hodila sleva. Nabidli mi maximalne 10% v pripade hotovostni platby. Upozornil jsem ze nejmenovany zdroj poridil tim myslim tebe s 29% slevou, odepsali mi ze s takovou u nich nikdy nikdo neporidil, takze jsi bud lhal nebo mas konexe.

neporizoval jsem v CR - porizoval jsem v Belgii pres internet!! Koscom mi take nabizal max 10 procent dolu za to kdyz budu mit Sphere kartu!

Odesláno (upraveno)

Fejkari jak vysiti.

Alebo to niekomu pride ako seriozna cena a seriozne zaznamy k domene?

http://network-tools.com/default.asp?prog=...uer-watches.com

Registrant:

Domain Admin

1435 S Hill Street

Los Angeles, CA 90015

US

Administrative, Technical Contact:

Admin, Domain tagheuerwatches.com@gmail.com

1435 S Hill Street

Los Angeles, CA 90015

US

213-741-0790

Okrem ineho, ak kliknes na niektore hodziny tam, tak dole na stranke sa objavi

Other Omega Watches You Might Like

Uz z toho vidno jasny povod stranky :) Neviem ci by za to v TH nepadali hlavy, ak by niekto spravil takyto web oficialne :)

A vobec, pozri si footer tej stranky, z toho je to viac menej jasne...

Este som si dal tu namahu pozriet aj ten akoze Omega web a porovnat FAQ. Uplne identicke, len zmenene nazvy znaciek.

Upraveno uživatelem TomAnt
Odesláno

Samozřejmě že cena je mimo ;) záznamy k doméně mi tedy nepřijdou nijak zvláštní; toho "prokecnutí se" s Omegou jsem si všim taky. Ale proč jsem to sem dával - VŠICHNI fejkaři na jejichž stránky jsem kdy narazil uvedli větším či menším písmem že jsou to "replica watch" nebo tak něco. Tenhle web jsem schválně pročet nahoru dolu a není o tom jediná zmínka. Navíc cena je zhruba desetinásobná oproti klasickým čínským fake. Takže možná že to nejsou fejkaři ale prostě podvodníci - pošleš prachy a dostaneš kulo :mad:

Fejkari jak vysiti.

Alebo to niekomu pride ako seriozna cena a seriozne zaznamy k domene?

http://network-tools.com/default.asp?prog=...uer-watches.com

Registrant:

Domain Admin

1435 S Hill Street

Los Angeles, CA 90015

US

Administrative, Technical Contact:

Admin, Domain tagheuerwatches.com@gmail.com

1435 S Hill Street

Los Angeles, CA 90015

US

213-741-0790

Okrem ineho, ak kliknes na niektore hodziny tam, tak dole na stranke sa objavi

Other Omega Watches You Might Like

Uz z toho vidno jasny povod stranky :) Neviem ci by za to v TH nepadali hlavy, ak by niekto spravil takyto web oficialne :)

A vobec, pozri si footer tej stranky, z toho je to viac menej jasne...

Este som si dal tu namahu pozriet aj ten akoze Omega web a porovnat FAQ. Uplne identicke, len zmenene nazvy znaciek.

Odesláno (upraveno)

Nedavno som tu zistoval, aka je cca obchodna marza obchodnikov na Tag Heuery.

Vysvitlo, ze az do 40%.

Co ale znamena, ze napriklad Carrera DayDate, ktore stoja na pulte 2780 Eur, maju povedzme nakupnu cenu 1668 Eur (60%).

Inymi slovami, neexistuje taky autorizovany dealer, ktory by to tomu webu predal za cenu pod 500 USD...

Zaznamy k domene su zvlastne (nie vsetky som copy paste preto som dal linku), pretoze napriklad ako admin mail je uvedene tagheuerwatches.com@gmail.com

To ti pride OK? Mne rozhodne nie.

Upraveno uživatelem TomAnt
Odesláno

Jasně že ne, nechci probůh vypadat že je tu hájím a že říkám že je to košer... Ale opakuju - tvrdit opakovaně že jsou to originály, nové, s dokumentací a že ceny se dosahuje stlačením marže blablabla... to vidím poprvé a spíš než fejkařstvím mi to smrdí podvodem. Mimochodem oni netvrdí že jsou autorizovaný dealer, naopak. No na to abych ze zvědavosti testoval co mi přijde je 565 USD trochu moc peněz <_<

Odesláno
Pánové nechápu, proč nezaletíte na otočku třeba do Londýna nějakým nízkoropočtovým letem a tam nekoupíte v kamenném obchodě. UK je v EU takže se neplatí žadné clo ani dph, jestli se mýlím tak mě opravte. Dostanete tam skvělý servis a cenu která je tak o 30-40% lepší než v ČR. Poslední dobou si chci koupit pořádný hujery, ale za jakékoliv Carrery se mi 60klacků fakt platit nechce.

Naco letět, když poštovné z UK je asi 600Kč

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem jim do (údajně) Kalifornie napsal z legrace mail s jednoduchou otázkou - jestli to co prodávaj jsou originál TH. Překvapivě bez odpovědi :cool02:

Jasně že ne, nechci probůh vypadat že je tu hájím a že říkám že je to košer... Ale opakuju - tvrdit opakovaně že jsou to originály, nové, s dokumentací a že ceny se dosahuje stlačením marže blablabla... to vidím poprvé a spíš než fejkařstvím mi to smrdí podvodem. Mimochodem oni netvrdí že jsou autorizovaný dealer, naopak. No na to abych ze zvědavosti testoval co mi přijde je 565 USD trochu moc peněz <_<

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...