CzechJoker Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) Tohle jsem nečekal, Prim od MPM Quality, rádiem řízené. Průměr 41 mm, ocelové pouzdro. Nekamenujte ně, já si je kupovat nebudu Edit: zdroj fortegrafie Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 jsou docela dobrý a určitě nebudou drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 jsou docela dobrý a určitě nebudou drahý Doporučená cena 4.731 Kčs. Viz odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Doporučená cena 4.731 Kčs. Viz odkaz dyt to říkám, za tyhle peníze nic rádiem řízeného nenajdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) dyt to říkám, za tyhle peníze nic rádiem řízeného nenajdeš Urcite nejaka Casia. EDIT: A tim nemyslim jen s digitalnim zobrazenim.... Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Tusite nekdo co v tom je za modul? Myslim vyrobce. Nic mi to nerika a na odkazech jsem to nevycetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se