Egroeg Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Poradí mi prosím někdo, kde je na netu dobrý vyběr tahů (kožených i kaučukových) na Seika SNZE81? Děkuju za pomoc.
Vladimír P. Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Na chronoshop. cz jich pár najdeš
Egroeg Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) Na chronoshop. cz jich pár najdeš Děkuju, tam už jsem to prohlížel....Některý vypadají výborně.... Jen černej s červený, prošitím jsem nenašel.....Takovej bych chtěl..... Ještě úprava názvu tématu.....Nejen TAHY ale i ŘEMENY !!!! Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem Egroeg
Horhe Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Tady si určitě vybereš, sám jsem tam už 2x nakupoval a spokojenost
vlasta66 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 http://www.watchbands.com/category.aspx,,categoryID,,21
Egroeg Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 dekuju za tipy.....vyber super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se