Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo jaký typ se za totáče kompletoval v Radlicích? Podle pamětníka šlo vše na vývoz, do RVHP nic a na typ si už nevzpomíná, jen na to, že SRN objednalo verzi s fluorescenční barvou, ale PRIM dodal bez fluorescence (kvůli radioaktivitě) a zakázku cca 2000 kusů prý němci vrátili a byl z toho stranický průšvih. Víc jsem z něj nedostal, jen že mu bue příští rok 80. Dík za odpověď a hledání.

Odesláno

Jestli fluorescence, tak to byla nějaká varianta Sportů, hádám, že asi Ancre Surf... hmm... tady.

Pokud se ale nepletu, fluorescenční barvy (tehdy ještě radioaktivní) se na Sporty nanášely ve Švýcarsku, u nás se to nedělalo, proto taky letecké automaty nemají fluorescenční barvy.

Každopádně budeme vděční za více informací :)

Odesláno
  Biges napsal:
Jestli fluorescence, tak to byla nějaká varianta Sportů, hádám, že asi Ancre Surf... hmm... tady.

Pokud se ale nepletu, fluorescenční barvy (tehdy ještě radioaktivní) se na Sporty nanášely ve Švýcarsku, u nás se to nedělalo, proto taky letecké automaty nemají fluorescenční barvy.

Když já z toho důchodce víc nevyzvím

Odesláno
  Biges napsal:

Jak jsem psal, tady se jen kompletovalo co dodal PRIM. Dodal to už nanešené barvou, takže on neví kde se to potisklo a naneslo

• Po roku...
Odesláno

Já bych měl také otázečku ohledně exportních primek, na antik-watch zde jsem narazil na tyto vývozní primky. Netušíte někdo pro jaký stát měly být určeny?

post-7124-092479600 1298403739.jpg

post-7124-030639200 1298404083.jpg

Odesláno
  V 22. 2. 2011 v 19:49, 'mbaud' napsal:

Já bych měl také otázečku ohledně exportních primek, na antik-watch zde jsem narazil na tyto vývozní primky. Netušíte někdo pro jaký stát měly být určeny?

post-7124-092479600 1298403739.jpg

post-7124-030639200 1298404083.jpg

Pro Severní Irsko.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 4. 3. 2011 v 11:52, 'Biges' napsal:

Určitě, nebo je to vtip?

Vtip to není, ale přesněji by mělo být do Irské republiky a nikoliv do Severního Irska, které patří pod UK.

CITEC byla jedna z regionálních značek, které používal v té době koncern Citizen.

Upraveno uživatelem accutron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...