Jaryn Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Nevíte někdo jaký typ se za totáče kompletoval v Radlicích? Podle pamětníka šlo vše na vývoz, do RVHP nic a na typ si už nevzpomíná, jen na to, že SRN objednalo verzi s fluorescenční barvou, ale PRIM dodal bez fluorescence (kvůli radioaktivitě) a zakázku cca 2000 kusů prý němci vrátili a byl z toho stranický průšvih. Víc jsem z něj nedostal, jen že mu bue příští rok 80. Dík za odpověď a hledání.
Biges Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Jestli fluorescence, tak to byla nějaká varianta Sportů, hádám, že asi Ancre Surf... hmm... tady. Pokud se ale nepletu, fluorescenční barvy (tehdy ještě radioaktivní) se na Sporty nanášely ve Švýcarsku, u nás se to nedělalo, proto taky letecké automaty nemají fluorescenční barvy. Každopádně budeme vděční za více informací
Jaryn Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Biges napsal: Jestli fluorescence, tak to byla nějaká varianta Sportů, hádám, že asi Ancre Surf... hmm... tady. Pokud se ale nepletu, fluorescenční barvy (tehdy ještě radioaktivní) se na Sporty nanášely ve Švýcarsku, u nás se to nedělalo, proto taky letecké automaty nemají fluorescenční barvy. Každopádně budeme vděční za více informací Když já z toho důchodce víc nevyzvím
Jaryn Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Biges napsal: Jestli fluorescence, tak to byla nějaká varianta Sportů, hádám, že asi Ancre Surf... hmm... tady. Pokud se ale nepletu, fluorescenční barvy (tehdy ještě radioaktivní) se na Sporty nanášely ve Švýcarsku, u nás se to nedělalo, proto taky letecké automaty nemají fluorescenční barvy. Každopádně budeme vděční za více informací Jak jsem psal, tady se jen kompletovalo co dodal PRIM. Dodal to už nanešené barvou, takže on neví kde se to potisklo a naneslo
mbaud Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Já bych měl také otázečku ohledně exportních primek, na antik-watch zde jsem narazil na tyto vývozní primky. Netušíte někdo pro jaký stát měly být určeny?
accutron Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 V 22. 2. 2011 v 19:49, 'mbaud' napsal: Já bych měl také otázečku ohledně exportních primek, na antik-watch zde jsem narazil na tyto vývozní primky. Netušíte někdo pro jaký stát měly být určeny? Pro Severní Irsko.
accutron Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 (upraveno) V 4. 3. 2011 v 11:52, 'Biges' napsal: Určitě, nebo je to vtip? Vtip to není, ale přesněji by mělo být do Irské republiky a nikoliv do Severního Irska, které patří pod UK. CITEC byla jedna z regionálních značek, které používal v té době koncern Citizen. Upraveno 4. března 2011 uživatelem accutron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se