VitG Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Ahoj, jsem hodinkový nováček, jako sportovní pilot jsem si před cca. rokem pořídil z ebay Poljot Strela, černé, 3133, jedna z mnoha "limitovaných" sérií. Krom super-drahých hodinek typu IWC nebo Fortis se mi líbí právě tyhle pilotky. Předtím jsem je dlouho okukoval v Moskvě, ale nakonec jsem je koupil od českého emigranta v USA, který je koupil přímo z Německa do své sbírky :-) Tak z Moskvy do Německa, tam to USA a pak hupky skoro zpátky domů :-) Problém: 1) jdou až +2 minuty za den, možná víc, řekl bych, že se to s časem od pořízení zhoršuje 2) začaly se v poslední době mlžit při běžném nošení a že bych se nějak potil nebo měl mokrou ruku jsem nezaznamenal - prostě sklíčko je mlhavé různě 3) škrábnul jsem si fest sklíčko, dá se nějak rozumně cenově vyměnit? (asi spojit s bodem 1) a 2) Pokud mi někdo dokážete pomoci servisem typu - někam poslat či přinést, budu rád za pomoc či dobrou radu. Děkuji... Vít
VitG Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 to chce hodinare... odkud jsi? jj, tak jsem to myslel. Nový Jičín - Brno - Praha a přilehlé okolí. Každý týden jsem na cestě, tak můžu někam zavézt.
ls8ls8 Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Dve minuty za den je fakt hodne, me delaji stabilne +5s/24h.
Recommended Posts