Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj, jsem hodinkový nováček, jako sportovní pilot jsem si před cca. rokem pořídil z ebay Poljot Strela, černé, 3133, jedna z mnoha "limitovaných" sérií. Krom super-drahých hodinek typu IWC nebo Fortis se mi líbí právě tyhle pilotky. Předtím jsem je dlouho okukoval v Moskvě, ale nakonec jsem je koupil od českého emigranta v USA, který je koupil přímo z Německa do své sbírky :-) Tak z Moskvy do Německa, tam to USA a pak hupky skoro zpátky domů :-)

Problém:

1) jdou až +2 minuty za den, možná víc, řekl bych, že se to s časem od pořízení zhoršuje

2) začaly se v poslední době mlžit při běžném nošení a že bych se nějak potil nebo měl mokrou ruku jsem nezaznamenal - prostě sklíčko je mlhavé různě

3) škrábnul jsem si fest sklíčko, dá se nějak rozumně cenově vyměnit? (asi spojit s bodem 1) a 2)

Pokud mi někdo dokážete pomoci servisem typu - někam poslat či přinést, budu rád za pomoc či dobrou radu.

Děkuji...

Vít

Posted
to chce hodinare... odkud jsi? :)

jj, tak jsem to myslel. Nový Jičín - Brno - Praha a přilehlé okolí. Každý týden jsem na cestě, tak můžu někam zavézt.