Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Poljot s mechanickym budikem, kalibr 2612. Prijdou mi jako vintage, takze asi ebay. Ale podobnych modelu delaPo ljot partu, cena cca 5000kc. Jinak dynko bude asi sroubovaci.

Odesláno

Je tam závitový prstenec.Dýnko pomocí výřezu v pouzdře musí mít vůči signálnímu mechanismu jedinou správnou polohu.Je v něm totiž vetknut čep,do kterého mlátí miniaturní kladívko.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Díky moc za odpovědi. Ty hodinky nejsou z ebay, ale od kámoše, střelil mi je za 20 Kč :D Docela mě překvapilo, že by mohly stát 5000Kč.

Cody to přestřelil, koukni se na aukce a seženeš je do 500

Odesláno (upraveno)

Ale prd, asi jsem to po ranu napsal nesrozumitelne.

Ebay jsem myslel jako zdroj kde je koupit pac mi prisli jako stare - vintage (myslel jsem ze je kolega shani).

Cena 5000kc je myslena za nove treba u Kampmana, kupoval jsem je tam se stejnym strojkem.

Pokud si je koupil za 20kc je to zadarmo, myslim ze cenu maji do 1000kc pokud v pohode slapou, vic bych nedal.

Jestli si chces prohlednout soucasnou produkci Poljotu s alarmem tak tady je to tutovka.

http://www.poljot24.de/en/pi842083897.htm?categoryId=4

Je tam závitový prstenec.Dýnko pomocí výřezu v pouzdře musí mít vůči signálnímu mechanismu jedinou správnou polohu.Je v něm totiž vetknut čep,do kterého mlátí miniaturní kladívko.

To me nikdy nenapadlo, dik za tip.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...