Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.)

Odesláno

Noo, já mám už X té Citizeny, poslední řady Promaster,

titan, safír, eco-drive, rádiem řízené, naprosto přesné, velká spokojenost.

Můžu jen doporučit..

Odesláno
pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.)

To se pletes, Eco-drive je klasicky solarne dobijeny quartz. Moc mechaniky v tom neni. To ale neznamena ze mu dobre neposlouzi , ze :D

Odesláno

Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu.

http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html

Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 :D. Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc

Odesláno
Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu.

http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html

Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 :D. Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc

Jestli dobre ctu, tady by te postovne melo vyjit 6,00 EUR plus 0,50 EUR/kg

Odesláno

No tak to by vyšlo na nějakých 3800 Kč, tedy o 1000 levnější než u nás. Takže byste mi ty hodinky za tu cenu doporučili jo ? Nějaká alternativa ? No jen nemám s tim Amazzonem.de žádné zkušenosti, ale tady by asi neměl být problém. Myslím doručení, zneužití platebních údajů atp.

• po měsíci...
Odesláno
Tak jsem je nakonec za použití slovníku objednal. Poštovné 6,15? , celkově 142,27?. Tak jsem zvědavý kdy dojdou

Ahoj, tak jak, jsi s nimi sokojený?

Chtěl bych si pořídit podobné.

Díky z odpověď :-)

• Po letech...
Odesláno

jémine, promin. uz jsem tu pár let nebyl :.-)

Spokojenost náramná. Jdou přesně, za měsíc se rozejdou o pár vteřin.. Luminescece drží a stačí málo (chvíli oheň) a zase svítí..

Jen škoda že není safírové sklíčko, pak už bych jim neměl co vytknout :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...