Jump to content

Recommended Posts

Posted

pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.)

Posted

Noo, já mám už X té Citizeny, poslední řady Promaster,

titan, safír, eco-drive, rádiem řízené, naprosto přesné, velká spokojenost.

Můžu jen doporučit..

Posted
pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.)

To se pletes, Eco-drive je klasicky solarne dobijeny quartz. Moc mechaniky v tom neni. To ale neznamena ze mu dobre neposlouzi , ze :D

Posted

Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu.

http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html

Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 :D. Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc

Posted
Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu.

http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html

Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 :D. Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc

Jestli dobre ctu, tady by te postovne melo vyjit 6,00 EUR plus 0,50 EUR/kg

Posted

No tak to by vyšlo na nějakých 3800 Kč, tedy o 1000 levnější než u nás. Takže byste mi ty hodinky za tu cenu doporučili jo ? Nějaká alternativa ? No jen nemám s tim Amazzonem.de žádné zkušenosti, ale tady by asi neměl být problém. Myslím doručení, zneužití platebních údajů atp.

• 1 month later...
Posted
Tak jsem je nakonec za použití slovníku objednal. Poštovné 6,15? , celkově 142,27?. Tak jsem zvědavý kdy dojdou

Ahoj, tak jak, jsi s nimi sokojený?

Chtěl bych si pořídit podobné.

Díky z odpověď :-)

• 3 years later...
Posted

jémine, promin. uz jsem tu pár let nebyl :.-)

Spokojenost náramná. Jdou přesně, za měsíc se rozejdou o pár vteřin.. Luminescece drží a stačí málo (chvíli oheň) a zase svítí..

Jen škoda že není safírové sklíčko, pak už bych jim neměl co vytknout :-)