gesi Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Dobrý Večer Zajímal by mě váš názor ny tyhle hodinky od Citizen, popř. jestli s nimi nemáte někdo zkušenost, taky jestli jste je neviděli někde levněji. http://www.goldex.cz/hodinky/hodinky-citiz...izen-p-14000629 Dost mě zaujaly a uvažuji o koupi.
little_w Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.)
Jimjim Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Noo, já mám už X té Citizeny, poslední řady Promaster, titan, safír, eco-drive, rádiem řízené, naprosto přesné, velká spokojenost. Můžu jen doporučit..
Dantechno Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 pokud se ti libi, tak je vezmi. citizen dela spolehlive strojky, tenhle je navic eco-drive (neco jako kinetic u Seika), takze to jsou mechanicke hodinky s hybridnim pohonem, dalo by se rict. koupi techto hodinek nic nepokazis (maximalne bych se jeste podival na ebay, podle me jdou koupit vyrazne levneji.) To se pletes, Eco-drive je klasicky solarne dobijeny quartz. Moc mechaniky v tom neni. To ale neznamena ze mu dobre neposlouzi , ze
gesi Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu. http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 . Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc
Dantechno Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Diky za názory. Samozřejmě, že se mi líbí. A už bych je i koupil, kdyby ta cena byla právě nižší. Podíval jsem se tedy i mimo hranice českého internetu a našel jsem tyto Citizenky od ?135 do ?169. Ale problém pro mě je, že neumim až na pár slovíček vůbec německy a všechny nabídky jsou právě z německých stránek. Nenašel jsem tam nikde EN verzi stránek, tak ani nevím kolik by mě stálo poštovné a jestli by to celkově vyšlo levněji než 4800 Kč co je v tom českém e-shopu. http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...en-watches.html Navíc mě zaráží, že v listopadu stály ?100 . Takže bych vás chtěl poprosit, jestli by mi tu někdo nenapsal kolik dělá to poštovné a jestli se platí ještě něco kromě ceny produktu a poštovného, za jak dlouho by to asi došlo. Diky moc Jestli dobre ctu, tady by te postovne melo vyjit 6,00 EUR plus 0,50 EUR/kg
gesi Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 No tak to by vyšlo na nějakých 3800 Kč, tedy o 1000 levnější než u nás. Takže byste mi ty hodinky za tu cenu doporučili jo ? Nějaká alternativa ? No jen nemám s tim Amazzonem.de žádné zkušenosti, ale tady by asi neměl být problém. Myslím doručení, zneužití platebních údajů atp.
gesi Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Tak jsem je nakonec za použití slovníku objednal. Poštovné 6,15? , celkově 142,27?. Tak jsem zvědavý kdy dojdou
Elcuebro Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Tak jsem je nakonec za použití slovníku objednal. Poštovné 6,15? , celkově 142,27?. Tak jsem zvědavý kdy dojdou Ahoj, tak jak, jsi s nimi sokojený? Chtěl bych si pořídit podobné. Díky z odpověď :-)
Elcuebro Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 jémine, promin. uz jsem tu pár let nebyl :.-) Spokojenost náramná. Jdou přesně, za měsíc se rozejdou o pár vteřin.. Luminescece drží a stačí málo (chvíli oheň) a zase svítí..Jen škoda že není safírové sklíčko, pak už bych jim neměl co vytknout :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se