Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

má někdo zkušennost s přesností těchto hodinek? Mám je den a předchází se o 5 s. Nevíte někdo, jak je třeba dát na noc, aby se rozdíl zmenšil?

Dík.

Odesláno
me ta presnost pripada celkem v pohode...? na vibrografu by to mozna slo stahnout, ja osobne bych do toho asi nesel... :)

Diky, vyzkousim nejake polohy pres noc (korunka na stranu, sklem dolu, atd.), uvidime kolik z toho vyjde celkove

Odesláno

DoS:

1) jsou to automaty, zavery bych delal az tak po mesici noseni, snazit se je serizovat ihned po koupi je nesmysl;

2) resit rozdil 5 s za den (navic po dni noseni) mi u petek se 7S26 prijde uplne mimo - tohle s prehledem zvladaji i hodinky o par desitek tisic drazsi, staci se podivat do diskusi. Sam mam hodinky s timhle strojkem, za mesic delaji kolem minuty, tj. cca 3 za den, ze zacatku to vsak bylo horsi, nez si "sedly". Nemam s tim problem, kvuli nejake uzasne presnosti jsem je nekupoval, na to mam samozrejme quartz (a kdybych nekdy potreboval absolutni presnost, koupim si digitalky).

Odesláno
DoS:

1) jsou to automaty, zavery bych delal az tak po mesici noseni, snazit se je serizovat ihned po koupi je nesmysl;

2) resit rozdil 5 s za den (navic po dni noseni) mi u petek se 7S26 prijde uplne mimo - tohle s prehledem zvladaji i hodinky o par desitek tisic drazsi, staci se podivat do diskusi. Sam mam hodinky s timhle strojkem, za mesic delaji kolem minuty, tj. cca 3 za den, ze zacatku to vsak bylo horsi, nez si "sedly". Nemam s tim problem, kvuli nejake uzasne presnosti jsem je nekupoval, na to mam samozrejme quartz (a kdybych nekdy potreboval absolutni presnost, koupim si digitalky).

Necham je sednout... jeste techická - mají ručičky vliv na pohyb strojku? Je možný, že nevyvážený ručičky budou zrychlovat/zpomalovat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...