Návštěvník Snow Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Já bych založil vlákno, kolik lidí si to dělá s hodinkama na ruce. BTW ty rychlý pohyby u některých jedinců by mohli strojek nenávratně poškodit Ty jsi vůl , debata začíná nabírat na otáčkách, asi bychom měli změnit téma. Mohlo by padnout několik banů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Já bych založil vlákno, kolik lidí si to dělá s hodinkama na ruce. BTW ty rychlý pohyby u některých jedinců by mohli strojek nenávratně poškodit Myslis neco jako nahrada watch-winderu? Kdyz jedny dotahnes tak prehodis na ruku dalsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 A to tak, že těžce . po dvoch dnoch rozmyslania nad tymto prispevkom ma nenapadlo nic rozumnejsie, (dokonca ani nic nenapisat mi neprislo ako rozumne) takze suhlasim s hore uvedenym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 pokud Vás to tedy baví tak jako mně:-) Na mytí aut a podobné činnosti (práce na zahradě, úklid domu, sklepa nebo garáže) mám jedny úplně strašně vyhlížející a ošoupané, avšak naprosto spolehlivé a přesné Prim Sport II. Jsou z Ostravy, fáral s nimi léta jeden horník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) ...vyse dva roky stara fotka ale dost deskriptivna na toto vlakno (tzv. "Transitional"...... cca 1980 Rolex Submariner - uz so safirovym sklickom ale este stale s malovanym cifernikom) Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se