Milan Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Najnovší luxusný model firmy Chopard z 18 karátového zlata, mechanické naťahovanie, doba chodu strojčeka 9 dní, druhé časové pásmo, remienok koža. Neviem ci sa obrazok ukaze ale ked nie tak je na stranke http://www.zlatnik.sk/article.php?id=129 celkom pekne hodinky.
aCIDfire Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 no hodila by se ta 9 denní rezerva nátahu,jinak je ta těch subdialu až moc..
Milan Odesláno 31. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Mňa tiež zaujala ta rezerva chodu.
VS Odesláno 1. září 2006 Nahlásit Odesláno 1. září 2006 Když odbarvím tu žlutou na šedou a vyměním ciferník s ručičkami, je z toho PRIM Linea 40
Kasper Odesláno 1. září 2006 Nahlásit Odesláno 1. září 2006 Najnovší luxusný model firmy Chopard Pekne hodinky, ale...neviem, ci ide az o taky novy model, nakolko L.U.C Regulator bol vyhlaseny ako "Uhr des Jahres 2004" von Montres Passion / Uhren Welt. Vyrobeny bol v zltom, bielom a ruzovom zlate v limitovanej edicii 250 ks. z kazdeho prevedenia.
Milan Odesláno 1. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2006 No ano už som si to všimol aj ja. Ten text bol kopirovany zo stranky kde je origos prispevok, tak pardon za zavadzajucu informaciu.
Leos Odesláno 1. září 2006 Nahlásit Odesláno 1. září 2006 VS: opravdu? nemusel by sis toho odmyslet víc? Jo promiň já si nevšimnul toho :-)
midloch Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 Před časem jsem zde četl drsné kritiky ohledně přeplácanosti a nevkusu hodinek značky Breitling, myslím že oproti těmto jsou zcela v pohodě a vypadají jako naprostý minimalismus takže nevím co vlastně místní antibreitlingovská klika ohledně designu hodinek vlastně řeší...
PanzerBear Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 Před časem jsem zde četl drsné kritiky ohledně přeplácanosti a nevkusu hodinek značky Breitling, myslím že oproti těmto jsou zcela v pohodě a vypadají jako naprostý minimalismus takže nevím co vlastně místní antibreitlingovská klika ohledně designu hodinek vlastně řeší... Mas recht, tohle je teda kyc jako prase.
tichymeloun Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 jak je videt, i drahe hodinky mohou byt opravdu, ale opravdu hodne nevkusne, rekl bych az cinsky barevne :-))
noname Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 Já bych neřekl, že je to "kýč jako prase".
roon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 Já bych neřekl, že je to "kýč jako prase". to sice ne, ale přeplácané to je a to dost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se