Přejít na obsah

Omega Speedmaster Day-Date

tnt

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové a dámy, mám dost možná hloupý dotaz:

Je možná výměna dýnka u Speedmasterů Day nebo Day-Date za průhledné? Zajímá mne, zda je to technicky možné a co by to případně asi tak stálo.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové díky za zájem a informace.

to Jarett - obávám se, že na to má angličtina nestačí :-(

to Seamaster - já vím, že to tak je. Ale chtěl jsem vědět, zda se jen vymění dýnko, nebo to není vůbec možné. Samozřejmě strojek určitě není nijak zdobený a nebude vypadat tak krásně jako u modelů, které jsou k prezentaci určeny.

Ještě jednou díky

T.

Odkaz ke komentáři

Pánové díky za zájem a informace.

to Jarett - obávám se, že na to má angličtina nestačí :-(

to Seamaster - já vím, že to tak je. Ale chtěl jsem vědět, zda se jen vymění dýnko, nebo to není vůbec možné. Samozřejmě strojek určitě není nijak zdobený a nebude vypadat tak krásně jako u modelů, které jsou k prezentaci určeny.

Ještě jednou díky

T.

Ahoj, měl jsem podobný úmysl a chtěl jsem instalovat průhled na moonwatch. U Dušáka mi bylo sděleno, že to Omega striktně zakazuje dělat, takže pokud to budeš chtít udělat, tak asi sám, nebo u jiného hodináře. Originální dýnko s průhledem se blbě shání a je strašně drahý, naposledy jsem ho viděl na ebay za 400 USD. Navíc potřebuješ ten mezikroužek, o němž je tu zmínka. Ale existuje alternativa - Thomas Preik vyrábí za cca 250 USD dýnka, které nepotřebují ten mezikroužek..

Více zde:

http://ialreadyhaveawatch.com/2009/03/cust...and-why-not-to/

Odkaz ke komentáři

Jen dodam ze i s VAT stoji to Mooonwatch dynko u Preika 189 USD i s tim krouzkem. Na automaty day/date to ale nema v nabidce

Uz jsem tam koukal a ma ted slevu - tech 189 USD uz je docela lakava nabidka. Ja to pochopil tak, ze to dynko je udelany z jednoho kusu a ten kompenzuje i tech cca pul milimetru, co resi ten krouzek.

Na automaty bych to ani nedaval, polovinu strojku zakryva rotor...u cal. 321 nebo 861 to je ale lakava podivana....

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi, já tušil, že je v tom nějakej háček. Nenapadlo mě, že to nedělají proto, že pod dýnkem u automatu není nic vidět.

Zase jsem o trošku chytřejší ;-). Já chtěl na Ebay koupit nějaké starší Omegy Day-Date a trochu je "vytunit". Vracím se pokorně na zem a o krok zpět a stojím před dilematem - automaty nebo průhledné dýnko! S výjimkou 311.30.44.50.01.002, ale to je přeci jen trochu drahé (cca 3300EUR).

Díky všem za reakce snad topic nějakému začátečníkovi pomůže tak jako mě.

Odkaz ke komentáři

díky Seamastre, uložil jsem si to oblíbených stránek a občas tam mrku, jestli se dostanou do nabídky i speedmasterová dýnka. Trochu vidím problém ve velikosti pouzdra, které je 39 mm u starších modelů a 40 mm u těch nových.

Když se podívám na obrázek

http://www.uhrarmbandonline.de/epages/medi...te/Products/011

a odečtu další 2 milimetry, tak toho opravdu na podívání moc nezůstane :-(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...