Slick Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Uvazuju o 'festovnich' hodinkach co neco vydrzej, narazil jsem na jedny zajimavy Marathony. Co si o nich myslite?, chlapek se tvari ze to je 'genuine army item'. http://cgi.ebay.com/NIB-US-MILITARY-ISSUE-...=item3efbb25265
Slick Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 KLIK dik za link jenom tohle jsou jiny, quartzovy.
little_w Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 kdyz se zactes do toho vlakna, na ktere te gil odkazal, zjistiz par zajimavych informaci. treba ze "maloja" je jeden z mala prodejcu, kteri fakt prodavaji "genuine army items". nebo odkaz na jine hodinky marathon, nejen tyhle konkretni. a kdyby jsi chtel pritlacit, na watchuseek jsem dneska videl dvoje krasny Marathony. myslim ze TSARy. za 375usd, vevnitr je ETA, ale prej to jako celek fakt vydrzi (no a to tritium tam je taky).
Slick Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) kdyz se zactes do toho vlakna, na ktere te gil odkazal, zjistiz par zajimavych informaci. treba ze "maloja" je jeden z mala prodejcu, kteri fakt prodavaji "genuine army items". nebo odkaz na jine hodinky marathon, nejen tyhle konkretni. a kdyby jsi chtel pritlacit, na watchuseek jsem dneska videl dvoje krasny Marathony. myslim ze TSARy. za 375usd, vevnitr je ETA, ale prej to jako celek fakt vydrzi (no a to tritium tam je taky). Aha! Me vydesila delka toho vlakna otevru si neco dobreho a cele to proctu dost me tyhle 'strojecky' zajimaj Koukam ze jste predelali forum podle watchuseek, takze uz nejde procitat kontinualne ale musi clovek klikat na jednotlivy odpovedi. Da se to nejak prehodit zpet? EDIT: Asi to ani nebude potreba, uz jsem si zvyknul Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Slick
JanC Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 V pravým horním rohu - Možnosti - Standard
Slick Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 V pravým horním rohu - Možnosti - Standard ooo dekuji
little_w Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 V pravým horním rohu - Možnosti - Standard jo, uplne stejne jako to jde nastavit v pravem hornim rohu u prispevku na watchuseek to vlakno o marathonech je zajimave, urcite tam najdes prinosne informace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se