Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím

našel jsem na internetu tyto hodinky. Původně se vyráběly(vyrábí) v měnším rozměru a pouze černé a měly jiné budíky a měly hladké knoflíky. Na stránkách Tag Heuer jsem o nich nenašel žádnou informaci. Nevíte někdo? je to Fake? Měl bych o ně zájem...

post-1563-1262977690.jpg

Odesláno (upraveno)

2 Filipisek: nie je to "fake" - v novom katalógu TAG Heuer na rok 2010 (pozor, veľkosť A4, nie zmenšená) je vyobrazený aj tento "vynovený" model SLR-ka. Na "webe" zatiaľ nie je ani zmienka a dokonca nie sú vyobrazené ani vo vyššie spomenutom "malom" formáte katalógu s hnedým obalom a potlačou 2009-2010). Tak isto tam chýbajú napríklad nové LINK Calibre 16 Day-Date...K uvedenému veľkému katalógu sa žiaľ akosi neviem dostať, nakoľko mi ho jeden AD zo Slovenska iba strčil pod nos k nahliadnutiu priamo v predajni (vraj to majú len pre internú potrebu...pravdepodobne tam je aj návod, ako zneužívať cestujúcich občanov pri výcviku slovenských policajných psov na vyhľadávanie výbušnín...) S pozdravom, Pišta

Upraveno uživatelem Pista
Odesláno

K uvedenému veľkému katalógu sa žiaľ akosi neviem dostať, nakoľko mi ho jeden AD zo Slovenska iba strčil pod nos k nahliadnutiu priamo v predajni

Prosím Ťa, v akej predajni? pôjdem ho očumovať aj ja ... aby som trochu pustil slinu ...

Odesláno (upraveno)

Nitra - prízemie nového predajného centra MLYNY vpravo, ak vstúpiš hlavným vchodom od hlavnej križovatky v centre mesta...predajňa s názvom CARISMA (žiaľ na oficiálnej stránke TAG Heuer je adresa uvedená nesprávne, nakoľko sa predajňa z tzv. N-CENTRA medzičasom presťahovala)...príjemné, milé, usmiate a ochotné "mladulinké čučoriedky" určite na záujemcu o TAG Heuer hodinky prípadne katalógu okamžite skočia. S pozdravom, Pišta.

Odesláno
  herrkomisar napsal:
K uvedenému veľkému katalógu sa žiaľ akosi neviem dostať, nakoľko mi ho jeden AD zo Slovenska iba strčil pod nos k nahliadnutiu priamo v predajni

Prosím Ťa, v akej predajni? pôjdem ho očumovať aj ja ... aby som trochu pustil slinu ...

V už spomenutej predajni v Nitre, (kam ma dnešný "štrajk" autodopravcov nepriamo doviedol) ich dokonca majú "fyzicky" v s čiernym pozadím...nááádhera...nájdete tam aj "novinky" ktoré nie sú na TAG Heuer webe, ako naprílad novučičké quartz chronograph Aquaracery a iné modely... S pozdravom, Pišta

Návštěvník Snow
Odesláno

Pěkné hodinky, číselník je plastický ? Jaký mají průměr ?

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:

SNOWE - kvôli Tvojim otázkam sa tam pokúsim "premiňďáriť" zajtra so "šublerou" a lupou, aby som hodnoverne zodpovedal Tvoje otázky. To množstvo nádhery (nič nie je horšie ako predajňa s nádhernými hodinkami v ktorej sa motkajú nádherné "čučoriedky" ako pred, ale aj za pultom - predávajú tam taktiež aj šperky) mi tak zatemnilo "mozog", že som si ani nevšimol, či je ten ciferník plastický, alebo nie (mám taký pocit, že nie)...priemer my pripadal na 47, no ako som už napísal - zmením cestovnú trasu a po splnení prieskumných úloh, podám riadne hlásenie. S podravom, Pišta.

Odesláno

Super, to jsem rád, že je to origo. Jen pokud máš ten katalog...jaký je jejich rozměr? je stejný jako model s Calibre S, nebo jako původní automaty?

Ty byly totiž menší...

díky předem

Odesláno

Ospravedlňujem (omlouvám) sa Vám všetkým - šuter mi rozflákal čelné sklíčko mojej káry na márne kúsky. Najskôr som čakal, kým ho zoženú a teraz čakám, kým ho tam nalepia. Akonáhle budem pojazdný, tak sa tam vrútim a zistím info o tých "časoplánoch" a dám vedieť. Zdraví, Pišta P.S. Ja ten origo katalóg nemám - tie čučoriedky z predajne ho nechcú ani len požičať na jeden večer domov (asi tušia, že by som im ho asi nevrátil)...šľak aby to trafil.

Odesláno
  Snow napsal:

SNOWe - už som "pojazdný", takže som mohol urobiť osobný prieskum nových SLR-iek: čísleník je veľmi decentne "plastický" pomocou vertikálnych (zhora nadol, alebo ak chcete zdola nahor) liniek, veľmi podobne ako na LINK Calibre 6, alebo nových AQUARACER-och - tie "palubky" snáď nemajú šírku ani 1 mm, odhadujem to na 0,8 mm s medzerou 0,2 mm (možno ešte menej) - aby človek zistil že je čísleník plastický, naozaj sa musí na hodinky veľmi pozorne zadívať a to dosť zblizka. Obdobne plstické sú dva "kruhy" - ak sa nemýlim, tak ten vľavo (pozícia 9) je 30 minútový sčítač a ten vpravo (pozícia 3) je sekundovka (hodinky neboli natiahnuté a nechcel som sa im s nimi babrať) a lemovka dátumovky - vyzerá to na "matovaný" nerezový pliešok, alebo hliník. Kruhy aj lemovka sú nalepené na ciferníku a jemne vystupujú z jeho povrchu. Plastické sú aj "indexy" - perfektne vyleštené nerezové "bloky" s jemným bodom luminescenčnej farby (aspoň tak mi to v tom nie najlepšie osvetlenom"butiku" pripadalo). Oproti starším SLR-kám sú "gombíky" na 2 a 4 hodine šrafované a vraj imitujú pedále závodného automobilu (ryhované) - predchdzajúci model ich mal hladké. Vľavo - na 9 hodine posadenou korunkou sa jemne a presne dá otáčať s vnútorným okružím časovej škály a nastaviť rýchlo odpočítanie času, prípadne čas druhej časovej zóny. Samotné hodinky sú dosť veľké - ich priemer bez korunky je 47 mm. Spodný kryt - dýnko je plné (nemá sklíčko, kotré by odhaľovalo pohľad na automatický strojček). Vriantov pre nákup je viacero: s čiernym, alebo strieborným pozadím a obidve varianty sú k dispozícii s celkom slušne masívnym matovaným kovovým remienkom (tahom), alebo gumovým SLR remienkom. Sú to parádne a mimoriadne elegantné a zároveň masívne (z fotografie to nie je tak vidieť, je to poriadne kusisko nerezovej ocele) hodinky na poriadnu "haksňu". S pozdravom, Pišta

Odesláno

díky všem a díky za vyčerpávající popis. Teď už jen musím vymyslet jak se k nim dostat. cena u nás bude přes 80tis a ve světě jsou podtatně levnější...cca 48tis.Poradí někdo, kde bezpečně koupit a jak si poradit se clem?

• po 3 týdnech...
Odesláno
  filipisek napsal:
díky všem a díky za vyčerpávající popis. Teď už jen musím vymyslet jak se k nim dostat. cena u nás bude přes 80tis a ve světě jsou podtatně levnější...cca 48tis.Poradí někdo, kde bezpečně koupit a jak si poradit se clem?

kluci, tak kde jsou nápady? díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...