Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás "závisláci" v dobrom slova zmysle...

Prelúskal som si celé toto fórum a zistil som že ste tu dosť kompetentní na to aby ste mi poradili:

Chcel som si kúpiť Tagy niekde tu na slovensku len potom mi docvaklo že cca o mesiac idem do Ameriky tak prečo si nepriniesť odtial hodinky za lacnejší peniaz... Surfoval a porovnával som dlho až som prišiel na nasledujúce 3modely nad ktorými uvažujem:

1 - http://www.certifiedwatchstore.com/Tag-Heu...CBA0570--p.html

2 - http://www.certifiedwatchstore.com/Tag-Heu...l-CAF711-p.html

Chcem vás poprosiť o radu: ktoré a prečo by ste si kúpili? Poprípade či v tej cenovej hladine do 1200dolárov nieje niečo iné lepšie či už od Tag Heuer poprípade inej značky (ale zamiloval som sa do heuerov a trošku ešte poškulujem po omegach).

Ja hodinky chcem fakt len kvôli času - žiadny tachymeter, stopky a budík moc nepotrebujem. Chcem také aby som si ich mohol dať aj k tričku a rifliam ale aj do košele a saka - proste také športovo elegantné, ktoré by sa dali čo najviac nosiť.

Táto stránka mi cenovo vyšla najlepšie a verte mi že som hladal asi tak 3týždne, chcem sa spýtať či s ňou niekto máte nejaké skúsenosti?

Teším sa na vaše odpovede a vopred za ne ďakujem :)

Odesláno

No na tomto fore vseobecne zacka tag heuer az tak oblubena neni, kedze uz nie su naozaj len tou cisto hodinarskou firmou, ale podla mna to je dobra volba, aj ked si osobne myslim, ze stracaju na cene rychlejsie ako napr. spominane omegy... Rozmyslel si si ci chces mechanicke alebo quartzove? Na vyber si dal oboje... Inak by som si dovolil ti este poradit tieto mechanicke carrery, ktore myslim splnaju tvoje poziadavky http://www.authenticwatches.com/wv211bba0787.html

Inak viem, ze tu ma aspon 1 taky mix toho co si poslal radu Link s calibre S, tak si mozes precitat o tom strojceku, lebo sa mi zda, ze mali nejake problemy...

Odesláno (upraveno)

WANA, TAG Heuer LINK Calibre 6 je podľa mňa skvelá voľba - prenádherné klasické jednoduché mechanické automaty (mne sa najviac páčia v čiernom prevedení...tak ako je uvedené v katalógu: od konkurencie ich vyčleňujú detaily, ktoré zahŕňajú vertikálne texturované línie na striebornom, hnedom, alebo čiernom ciferníku, ručne aplikované indexy a logo, obojstranne antireflexne ošetrené zafírové sklíčko a zafírového sklíčko na spodnej - zadnej časti. Sú to perfektné hodinky pre businessmanov a športovcov, hľadajúcich najvyššiu presnosť a štýl). Za Tebou spomenutú cenu ich v USA určite kúpiš - ja verím, že aj za nižšiu a budeš maximálne spokojný. Kolega ich vlastní a po vyladení na + 3-5 sek/deň si ich nemôže vynachváliť. Ešte si si vybral LINK Calibre S, čo sú "quartz", resp. elektromechanické - svojim spôsobom výnimočné hodinky nemajúce momentálne prevedením obdobu. Osobne som ich takmer rok vlastnil a môžem ich vrelo doporučiť napriek spomínanej "chybičke krásy" pri používaní stopiek, no na Tebou požadovanú cenu do 1.200,- Eur sa dostaneš asi veľmi ťažko, či Ti voľbu myslím jednoznačne uľahčuje. Ja len dodám, že typický TAG Heuer LINK kovový remienok je nie len výnimočný a efektný, ale sa mimoriadne príjemne a pohodlne nosí, perfektne obopína zápästie a absolútne nezachytáva chlapom na ich hnátoch chlpy. S pozdravom, Pišta

Upraveno uživatelem Pista
Odesláno (upraveno)
  Wana napsal:
Ďakujem chalani za vaše názory... Ja som sa do tých hnedých Linkov úplne zbláznil a na ameriku sa teším už len hlavne kvôli hodinkám :)))

Veľa šťastia v Amerike pri "love" na nové TAG Heuer hodinky...veď vraj aj súdruh Barack Obama hodinky tejto značky dodnes vlastní...i keď je pravdou, že presedlal na lacné čínske chronografy (s potlačou loga "US Secret Service) a zbierka sa mu rozrástla minimálne o jedny darované VULCAIN !!!

P.S. Pozor na slovenských policajných "baličov" batožiny...veľmi radi a dokonca "zadarmo" do nej pribaľujú rôzne "pyrotechnické" darčeky...a daj nám vedieť písomne aj fotograficky ako si "pořídil" za veľkou mlákou...S pozdravom, Pišta

Odesláno
  Pista napsal:
Veľa šťastia v Amerike pri "love" na nové TAG Heuer hodinky...veď vraj aj súdruh Barack Obama hodinky tejto značky dodnes vlastní...i keď je pravdou, že presedlal na lacné čínske chronografy (s potlačou loga "US Secret Service) a zbierka sa mu rozrástla minimálne o jedny darované VULCAIN !!!

P.S. Pozor na slovenských policajných "baličov" batožiny...veľmi radi a dokonca "zadarmo" do nej pribaľujú rôzne "pyrotechnické" darčeky...a daj nám vedieť písomne aj fotograficky ako si "pořídil" za veľkou mlákou...S pozdravom, Pišta

Nazdar Pišta... Chcem sa ťa spýtať na tvoj osobný nazor: Link alebo aquaracer?

Odesláno (upraveno)
  Wana napsal:
Nazdar Pišta... Chcem sa ťa spýtať na tvoj osobný nazor: Link alebo aquaracer?

WANA - u mňa je to jednoznačné - LINK - ja sám som pred nákupom vo "finále" vyberal v prípade TAG Heuer spomedzi troch kandidátov: Calibre S, Calibre 16 a Tebou vybraných Calibre 6.

Dôvodov je viacero (ako subjektívne, tak myslím aj objektívne) - Subjektívne: dizajnovo podľa mňa nemajú konkurenciu (viem Carrery a Monaká sú triedou samou o sebe), resp. môjmu vkusu je bližšie klasické prevedenie s "výnimočným dizajnom - jemne brúseného - zamatovo matovaného kovového remienka s dvojitým "S", ako Aquaracery, ktoré sú viac športové (aspoň podľa mňa). Osobne si ani neviem predstaviť "ladenie" Tebou vybraných Aquaracerov Calibre "S" napríklad s oblekom. Naopak LINK-y sa v pohode hodia aj k rifliam a tričku a nikomu "navykolú" oko ak trčia spod saka, skôr naopak. Objektívne: Tebou vybrané Aquaracery majú lunetu vyhotovenú z hliníku a nie z ušľachtilej ocele. V prípade jej poškodenia / poškriabania jej oprava obdobná ako pri leštenom, alebo matovanom nereze je prakticky nemožná. Podobný "problémik" vidím v parádnom kovovom remienku, ktorý má leštené časti, ktoré sú uprostred. Tie sa veľmi ľahko poškriabu a ich leštenie bude mimoriadne náročné ak nie nemožné, najmä vďaka tomu, že sú obklopené časťami, ktoré sú matované. Samozrejme, že chybičky sa nájdu aj na LINK Calibre 6, ako leštená luneta. Tu je však jej preleštenie určite ľahšie a jednoduchšie ako je to v porovnaní s hliníkovým podkladom pri Aquaraceroch. Samozrejme v prospech Aquaracerov hrá ich takmer absolútna presnosť z dôvodu "quartz" technológie, večný kalendár, stopky (aj keď s malým problémikom) a odolnosť pri športovaní. Mne osobne sa zo série Aquaracer najviac páčia Chronotimery - ale tam je funkcií takmer toľko,ako má náš súdruh premiér...

Snáď som trošku pomohol - konečná voľba nech padne priamo v Štátoch, keď ich budeš mať na ruke...POZOR! - nezabudni "mechanika" nie je "quartz", ale to snáď vieš až príliš dobre. Správnu a hlavne Tvojej "duši a chuti" najepšiu voľbu praje, Pišta

Odesláno

Pomáhal jsem ségře vybrat manželovi k vánocům. Finální výběr byl: TH carrery, link a aquaracer všechno chrona. Já bych volil carreru ale z těch dvou link, jsou krásný i když hnědý bych si nevybral :)

Odesláno

Pokud mám volit mezi Aquaracer a Link, pak jedině Link - má skvělý ergonomický tah, díky kterému padnou na zápěstí jako ulité.

Aquaracer má tah trochu nepraktický - ty leštěné části uprostřed chytají škrábance jako magnet.

Navíc dřív měl Aquaracer pouze plechovou sponu u modelů bez chrona - nevím, jak je to u tohoto modelu...

Odesláno

Z vlastní zkušenosti musím říct, že Aquarqcery se k obleku a do košile moc nehodí, nevypadá to elegantně. Jsou to hodinky spíš jenom k tričku nebo sportovnímu oblečení (tak je aspoň nosím já). Link je podle mého na obě příležitosti, protože k obleku se hodí (viděno naživo u kolegy v práci a ke sporotnvímu oblečení také. Jsou prostě univerzálnější a elegantnější. Jinak nevím nevím jak s kvalitou, protoě ty racery mám od léta a podzim byly na winderu a najednou koukám a datum se mění v 8 místo o půlnoci, ale může se to stát každý značce.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...