Libunda Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Pri surfování po netu a hledání hodinek pro sebe jsem narazil na toto. Bohuzel jsem si ulozil jen obrázky bez textu, takze nejsem shopný ríct, o jaký model a výrobce se jedná .
Dantechno Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Je tam napsane Corum a uz to tady bylo. Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem Dantechno
PhoeniX Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Pro letošní rok nádherná novinka s názvem "Ti-Bridge" využívající stejný stroj. Cenově bohužel na oběžné dráze. PS: Kérwa, hledejte trochu.
Libunda Odesláno 10. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 No jooooo sakr, omlouvám se. Proste kdyz nevím jak se jmenuje znacka, tak budu tezko hledat. Protoze jsem celý víkend koukal po Zenithech, myslel jsem si, ze to jsou Zenithy, nejaký model Corum. Ty jsem bohuzel na googlu samozrejme nenasel a proto vzniklo toto vlákno. At to admin smázne a je klid.
Helex Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Dnes jsem na ně koukal ve výloze, nahoře na václaváku. Cena je okolo 6 nebo 7 set tisíc Ten strojek je krásnej..
ranta Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Pěkný článek k věci je v http://www.casopis-hodinky-sperky.cz/sekce/aktualni-cislo str. 16 a 17.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se