Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prosím všechny o pomoc,

zahlídl jsem na fóru, že někdo tady má knihu ohledně Speedmasterů. Mohl byste mi dát někdo odkaz, kde jste ji kupovali a kolik stála?

díky všem za pomoc

Odesláno
  idaho.cz napsal:
odpovím si sám:

http://www.amazon.com/Master-Omega-Speedma...9078&sr=8-1

http://www.amazon.com/Speedmaster-First-Wa...9078&sr=8-2

a na eBayi je taky spousta ruznych knizek k Omega hodinkam..

nj, ala n aamazonu neni zadna k dispozici a na beju jich je, ale ja bych chtel videt, jaky knihy maji clenove, mam pocit, ze jsem zahlidl s cernym obalem, o tu mi presne nejaktak slo ;)

Odesláno (upraveno)

Mám dvě - jednu německy druhou anglicky

post-2630-1263481548.jpg

post-2630-1263481580.jpg

Jen ty speedmastery už nemám....

edit: velikost obrázků

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Mozna blba otazka, ale co v tech knizkach je? Je to jenom rozepsany katalog, nebo je v nich i historie a vysvetlene jak to v vsechno funguje a popsane nejake vychytavky a tak?

Odesláno
  idaho.cz napsal:
Mozna blba otazka, ale co v tech knizkach je? Je to jenom rozepsany katalog, nebo je v nich i historie a vysvetlene jak to v vsechno funguje a popsane nejake vychytavky a tak?

V A time capsule OS je úplně všechno co si dokážeš o historii těchto hodinek představit. Pokud ji někdy seženeš v dobrém stavu, tak ji hned ber.

Moje vydání už hodně pamatuje a taky se občas porozhlížím po lepším výtisku :smile_anim:

Odesláno
  idaho.cz napsal:
Myslíš tuto? Má celkem tři na skladě.. Ale nějak jsem nepobral ty fotky tam. Něco je v japonštině, něco v angličntině...

no, taky sem na ni uz koukal, ale nevim, nevim. takze cekame na hajka a jeho vyjadreni :helpsmilie:

Odesláno

to jo, pockame a uvidime :-) Kdyz tak bychom to mohli objednat hromadne, abychom usetrili za postu..

Jinak vedle ve vlakne prave probiraji krasne speedmastery.. super fotky, uplne tu slintam..

Odesláno (upraveno)

Jo to je ona. Je zde popsán celý příběh od nákupu hodinek NASA, testů, specifikací, popis misí, zajímavosti z NASA, popis letů do vesmíru, spousta fotek, detailní rozpis kalibrů, historie modelů a desítky dalších informací.

Jenom bacha na vazbu - když jsem získal tu moji, spousta listů už nedržela tam kde měla a po pár prohlédnutí se celá vazba rozpadla, takže je otázka, jestli tam budou všechny stránky.

Ale jinak doporučuju.

VH

edit: je celá v angličtině, ale autoři jsou dle tiráže Japonci

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Ta knížka vypadá fakt skvěle, ale bohužel konkrétně od tohoto prodejce je v japonštině ("All texts in Japanese with English headings."). Zkusim hledat dal..

Hajek: Na kolik te vysla ta tvoje a kde jsi ji kupoval? Nechce se mi dat za knizku a postovne pres 110$..

Odesláno

Sehnal jsem si ji k hodinkám někdy v roce 97 - 98. Bylo to vlastně taková výměna. Ostatně, na zadní straně je psáno NOT FOR SALE, takže se možná dávala jen k hodinkám (?). Netuším. Má toho ale už dost za sebou :(

Hodně štěstí při shánění, určitě se to vyplatí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...